ΑΘΗΝΑ
11:43
|
25.04.2024
Η διορία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό έληγε στα τέλη Ιουνίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον δρόμο εκτός των Ειδικών Μονάδων Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) βλέπουν συνολικά 54 άτομα που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Η διορία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό έληγε στα τέλη Ιουνίου, ενώ όλοι τους είχαν λάβει ενημέρωση ήδη από τον Μάιο ότι θα πρέπει να εμβολιαστούν, προκειμένου να παραμείνουν στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Σε όλη τη χώρα ο αριθμός των εργαζομένων στις 8 ΕΜΑΚ που υπάρχουν είναι περίπου 400 με την αποχώρηση των 54 εξ αυτών πρόκειται επί της ουσίας για μία έξοδο της τάξεως του 13,5%.  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το ethnos.gr, από την 1η ΕΜΑΚ Αθήνας και την 2η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης αποχώρησαν συνολικά 25 άτομα, όταν και οι δύο ΕΜΑΚ μαζί αριθμούν 180 εργαζομένους (100 έχει η Αθήνα και 80 η Θεσσαλονίκη), ενώ και από την ΕΜΑΚ της Κρήτης αποχώρησαν 6 εργαζόμενοι στους συνολικά 56.

Σημειώνεται, ότι η απόφαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υπαλλήλων που υπηρετούν στις Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών είχε εκδοθεί στις 18 Μαΐου. Σύμφωνα με την απόφαση, στο πλαίσιο ανάγκης περιορισμού και αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εργασίας και της εξασφάλισης της αδιάλειπτης επιχειρησιακής λειτουργίας των υπηρεσιών, κρίνεται απαραίτητος ο εμβολιασμός του συνόλου των ένστολων υπαλλήλων που υπηρετούν στις εν λόγω Υπηρεσίες.

Πηγή: Έθνος, creta24.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αττικόν: Πέθανε ο 79χρονος πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο

Στον Άρειο Πάγο μήνυση γονέα θύματος των Τεμπών

Moulin Rouge… χωρίς φτερά-Κατέρρευσε τμήμα του κόκκινου μύλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα