ΑΘΗΝΑ
15:54
|
08.08.2022
Σύμφωνα με καταγγελία, αστυνομικοί στους Γαργαλιάνους κατέβασαν πανό που είχε αναρτήσει κάτοικος, μέσα στο χωράφι του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα με καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ώρες, αστυνομικοί στους Γαργαλιάνους, περιοχή την οποία επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός στα πλαίσια της περιοδείας του στη Μεσσηνία, κατέβασαν πανό που είχε αναρτήσει κάτοικος, μέσα στο χωράφι του και τα οποία έγραφαν «Καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ;» και «Τι ψηφίσατε ρε μ…κες;».

«Για την ιστορία… ανέβηκε ένα πανό που έγραφε τι ψηφίσατε ρε μαλάκες και αμέσως έσπευσαν άνθρωποι της φρουράς του Μωυσή να το σκίσουν γιατί μας είπαν ότι έχει τη λέξη μαλάκα που απαγορεύεται.. στη συνέχεια ανεβάσαμε ένα πανό που έγραφε καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ που δεν έβριζε κανέναν και πάλι μας είπαν να το κατεβάσουμε αλλά εμείς αρνηθήκαμε γιατί στο δεύτερο πανό δε βρίζουμε κανέναν.. τελικά πήδηξαν την περίφραξη και μπήκαν παράνομα σε ιδιωτικό χώρο για να κατεβάσουν και το δεύτερο πανό..» τονίζεται στη σχετική ανάρτηση του πολίτη ο οποίος ανήρτησε τα σχετικά πανό και στην οποία δημοσιεύονται και βίντεο με τους αστυνομικούς να κατεβάζουν τα πανό.

Για την ιστορία..ανέβηκε ένα πανό που έγραφε τι ψηφίσατε ρε μαλακες και αμέσως έσπευσαν άνθρωποι της φρουράς του Μωυσή…

Posted by Τζέιμς Ντάγκλας Μόρρισον on Tuesday, July 20, 2021

Παράλληλα, σε προηγούμενη ανάρτηση γίνεται λόγος για μεθόδους τραμπουκισμού, ενώ καταγγέλλεται ότι αστυνομικός ζήτησε να αφαιρεθεί και το κινητό του ανθρώπου βιντεοσκοπούσε τα γεγονότα.

Σε προγενέστερη ανάρτηση στον ίδιο λογαριασμό στο facebook για το εν λόγω περιστατικό σημειώνεται:

«Υποδοχή κουλη-μωυση στους Γαργαλιάνους Τριφυλίας.. τα πανό ανέβηκαν κανονικά αλλά τα καλόπαιδα του Χρυσοχοΐδη φρόντισαν να εξαφανιστούν με τραμπουκισμό ώστε να φανεί ότι ο κόσμος τον αγαπάει το Μωυσή και κανένας δεν αντιστέκεται στη χούντα του..

Ότι πήδηξαν από την περίφραξη και μπήκαν παράνομα στο χωράφι που είναι ιδιωτικό δεν το σχολιάζουμε καν.. δε μας κάνει και εντύπωση

ΥΣ.. στο βίντεο ακούγεται αστυνομικός να λέει πάρτε του το κινητό πάρτε το κινητό.. να ζητήσω συγνώμη που δεν το έδωσα νόμιζα ότι αναφερόταν στο συνάδελφο του που μας κατέγραφε..»

Υποδοχή κουλη-μωυση στους Γαργαλιάνους Τριφυλίας..τα πανό ανέβηκαν κανονικά αλλά τα καλοπαιδα του χρυσοχοιδη φρόντισαν…

Posted by Τζέιμς Ντάγκλας Μόρρισον on Sunday, July 18, 2021

Πηγές: Έθνος, Αυγή

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης και υποκλοπές: «Δεν το γνώριζα…»  

ΜέΡΑ25: Κακή παράσταση θεάτρου σκιών η τοποθέτηση Μητσοτάκη

Με δικαιολογίες ο Μητσοτάκης προσπαθεί να κρύψει την βασική πλευρά του σκανδάλου λέει το ΚΚΕ

Με ευθύτητα και ευθύνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα