ΑΘΗΝΑ
00:29
|
20.05.2024
Ο 46χρονος Γεωργίου Βαγγέλης κατηγορείται για επιθέσεις και βιασμούς γυναικών που ανταποκρίνονταν σε αγγελία για εργασία σε κέντρο ευεξίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών του 46χρονου Γεωργίου Βαγγέλη που κατηγορείται για τους βιασμούς γυναικών που ανταποκρίνονταν σε αγγελία για εργασία σε κέντρο αισθητικής και spa που είχε υπό την ιδιοκτησία του προχώρησε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ.

Ο Γεωργίου συνελήφθη  στις 3 Ιουλίου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τ.Α. Εξαρχείων.  Έβαζε συστηματικά αγγελίες σε εφημερίδα και ζητούσε κοπέλες τάχα για να εργαστούν ως μοντέλα φωτογράφισης για να διαφημίζουν το κέντρο ευεξίας. 

Τελευταίο θύμα του Γεωργίου ήταν μία 18χρονη κοπέλα από την Αλγερία που ανταποκρίθηκε σε αγγελία του επιχειρηματία που είχε κέντρο ευεξείας κοντά στα Εξάρχεια. Αρχικά της πρότεινε να προσληφθεί ως μασέρ, αφού προηγουμένως την έπεισε να της δείξει πώς να κάνει μασάζ σε πελάτες.

Ο Γεωργίου στη συνέχεια κλείδωσε την 18χρονη σε ένα από τα εντυπωσιακά δωμάτια του spa,την ξάπλωσε στο κρεβάτι, την θώπευσε στα γεννητικά της όργανα, και ασέλγησε επάνω της.

Η κοπέλα δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια αφού, όταν ξέφυγε, από τα χέρια του κακοποιού κατήγγειλε την επίθεση που δέχθηκε στην αστυνομία.

Στην κατάθεσή της αναφέρθηκε και στην περίπτωση μίας ανήλικης που είχε πέσει επίσης θύμα του 47χρονου όταν είχε και εκείνη πάει στο κέντρο ευεξίας για να εργαστεί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιράν: Ενεργοποιήθηκε το σύστημα Copernicus για την αναζήτηση του ελικοπτέρου

Θρίλερ στο Ιράν: Αναγκαστική προσγείωση για τον Πρόεδρο κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

Οι Ταμίλ της Σρι Λάνκα συμπληρώνουν 15 χρόνια από το τέλος του εμφυλίου πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα