ΑΘΗΝΑ
18:30
|
20.04.2024
Ο 26χρονος συνελήφθη με άλλους τέσσερις την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή Θεολόγου Φθιώτιδας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας 26χρονος σχετικά γνωστός Έλληνας τράπερ συμπεριλαμβάνεται στα πέντε μέλη εγκληματικής σπείρας που συνέλαβε την περασμένη Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ καθώς βρίσκεται πίσω από επιθέσεις σε ΑΤΜ Τραπεζών με τη χρήση εκρηκτικών υλών και εύφλεκτων αερίων (μέθοδος PLOFKRAAK ) σε Αττική, περίχωρα και την περιφέρεια.

Εμπρηστικές επιθέσεις σε ΑΤΜ τραπεζών σε Λυκόβρυση και Μελίσσια - Ειδήσεις  - νέα - Το Βήμα Online

Οι συλλήψεις των πέντε έγιναν στην περιοχή του Θεολόγου Φθιώτιδας και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην έδρα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας. Εξ αυτών οι  τέσσερις είναι ημεδαποί 22, 25, 26 και 27 ετών και ο πέμπτος 25χρονος αλλοδαπός.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ, τουλάχιστον από τον περασμένο ΝΟέμβριο, οι συλληφθέντες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά διέπρατταν διαρρήξεις σε ΑΤΜ χρησιμοποιώντας εκρηκτικά και εύφλεκτα αέρια ενώ παράλληλα έκλεβαν ΙΧ αυτοκίνητα προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν σε ληστείες που έκαναν σε διάφορα μέρη της χώρας.

Εμπρηστικές επιθέσεις σε ΑΤΜ δύο τραπεζών - ΤΑ ΝΕΑ

Τράβηκαν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των αρχών καθώς όλα τα μέλη της σπείρας διήγαν πολυτελή βίο, που επιδείκνυαν κυρίως σε Μέσα Κοινωνκής Δικτύωσης.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι την περίοδο σύλληψής τους, κυκλοφόρησε σε Spotify και YouTube το νέο τραγούδι του 26χρονου Έλληνα τράπερ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκκενώθηκε αεροδρόμιο της Δανίας λόγω απειλής για βόμβα

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα