ΑΘΗΝΑ
12:22
|
28.11.2023
"Η Πολιτεία και η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους ώστε να παραμείνουν ζωντανά τα χωριά μας" είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ουσιαστική στήριξη κτηνοτρόφων και αγροτών που ζουν και παλεύουν στην ελληνική ύπαιθρο ζήτησε σήμερα το μεσημέρι από την κυβέρνηση, συνεχίζοντας την περιοδεία του σε χωριά της Λέσβου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

“Η Πολιτεία και η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους ώστε να παραμείνουν ζωντανά τα χωριά μας και ο τόπος” τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας συναντώντας κατοίκους και στελέχη του Αγροτικού Συνεταιρισμού ορεινής Στύψης Λέσβου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συζήτησε με κατοίκους της κοινότητας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις προκλήσεις του συνεταιριστικού κινήματος και τις προοπτικές του πρωτογενή τομέα.

Σχολιάζοντας την πορεία του Συνεταιρισμού Στύψης,που, όπως σημείωσε, αποτελεί συνεταιρισμό-πρότυπο με δραστηριότητες σε Ελλάδα και εξωτερικό, τόνισε πως το συνεταιριστικό κίνημα μπορεί να πέρασε μία σοβαρή κρίση τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο παραμένει ζωντανό και παραδείγματα σαν αυτό της Στύψης αποτελούν τρανή απόδειξη γι’ αυτό.

Αμέσως μετά ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στο Μανταμάδο όπου επισκέφθηκε το τυροκομείο Μυστακέλλη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ

Καθηγητές φέρνουν δικές τους σόμπες για τα μαθήματα στο Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου

Ανάπαυλα για τους κατοίκους της Γάζας καθώς παρατείνεται η εκεχειρία

Πάτρα: Απατεώνας απέσπασε από 32χρονη 3.000 ευρώ τάζοντας επιδότηση για λάδι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα