ΑΘΗΝΑ
21:48
|
03.12.2021
"Η Πολιτεία και η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους ώστε να παραμείνουν ζωντανά τα χωριά μας" είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ουσιαστική στήριξη κτηνοτρόφων και αγροτών που ζουν και παλεύουν στην ελληνική ύπαιθρο ζήτησε σήμερα το μεσημέρι από την κυβέρνηση, συνεχίζοντας την περιοδεία του σε χωριά της Λέσβου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

“Η Πολιτεία και η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους ώστε να παραμείνουν ζωντανά τα χωριά μας και ο τόπος” τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας συναντώντας κατοίκους και στελέχη του Αγροτικού Συνεταιρισμού ορεινής Στύψης Λέσβου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συζήτησε με κατοίκους της κοινότητας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις προκλήσεις του συνεταιριστικού κινήματος και τις προοπτικές του πρωτογενή τομέα.

Σχολιάζοντας την πορεία του Συνεταιρισμού Στύψης,που, όπως σημείωσε, αποτελεί συνεταιρισμό-πρότυπο με δραστηριότητες σε Ελλάδα και εξωτερικό, τόνισε πως το συνεταιριστικό κίνημα μπορεί να πέρασε μία σοβαρή κρίση τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο παραμένει ζωντανό και παραδείγματα σαν αυτό της Στύψης αποτελούν τρανή απόδειξη γι’ αυτό.

Αμέσως μετά ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στο Μανταμάδο όπου επισκέφθηκε το τυροκομείο Μυστακέλλη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εξοπλιστική συμφωνία «μαμούθ» Γαλλίας – Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος: «Όχι στη φίμωση της τέχνης»

«Φοβάμαι. Και ποιο πολίτευμα στηρίζεται πάνω στο φόβο των πολιτών;»

Eκδήλωση του Δικτύου Υπεράσπισης Δημοκρατικών Ελευθεριών για το SLAPP στην Ελλάδα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα