ΑΘΗΝΑ
14:11
|
26.04.2024
Αξεπέραστο εμπόδιο η Σβιτολίνα για τη Σάκκαρη. Δεν κατάφερε να λυγίσει τη Νο.6 τενίστρια στον κόσμο και να προκριθεί στην οκτάδα του ολυμπιακού τουρνουά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Μαρία Σάκκαρη αποχαιρετά τους Ολυμπιακούς του Τόκιο μετά την ήττα της από την Ελίνα Σβιτολίνα με 1-2 σετ καθώς δεν κατάφερε να λυγίσει τη Νο.6 τενίστρια στον κόσμο και να προκριθεί στην οκτάδα του ολυμπιακού τουρνουά.

Το ματς ξεκίνησε με αρκετά λάθη από την Ελληνίδα τενίστρια, η οποία, ωστόσο, κατάφερε να επανέλθει και από εκεί που έχανε με 0-3 και 1-4, κατάφερε να κερδίζει το πρώτο σετ.

Ωστόσο, στο δεύτερο σετ η Σβιτολίνα πήρε από νωρίς προβάδισμα και κατάφερε να κερδίσει με 6-3, ενώ και στο τρίτο σετ η Ουκρανή αποδείχτηκε ανώτερη και κέρδισε με 6-4. 

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε για 2 ώρες και 38 λεπτά, όμως η σταθερότατη Ουκρανή πήρε τη νίκη και τώρα περιμένει στα προημιτελικά μια εκ των Καρολίνα Πλίσκοβα, Καμίλα Τζόρτζι.

Νωρίτερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ (6-3 και 6-4) του Αμερικανού Φράνσις Τιαφοέ και πέρασε στον τρίτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής χρειάστηκε μια ώρα και 17 λεπτά για να επικρατήσει επί του αντιπάλου του και τώρα περιμένει τον επόμενο αντίπαλό του, ο οποίος θα είναι ο νικητής του αγώνα μεταξύ του Ούγκο Ιμπέρ και Μιομίρ Κετσμάνοβιτς

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

FIFA και Saudi Aramco υπέγραψαν 4ετή συμφωνία συνεργασίας

Απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων πριν το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Το στοίχημα του Μακρόν για μία βουτιά στον…Σηκουάνα

ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή πολιτικών στη Λαμπαδηδρομία: Παραβίαση θεμελιωδών αρχών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα