ΑΘΗΝΑ
23:50
|
10.06.2026
Σε προληπτική εκκένωση της κοινότητας Δροσιάς προχώρησε η Πυροσβεστική. "Σηκώθηκε" και το Beriev-200.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε προληπτική εκκένωση της κοινότητας Δροσιάς στην Αχαΐα, προχώρησε η Πυροσβεστική λίγο πριν από τις 13:00 το μεσημέρι, ώστε να μην κινδυνεύσουν οι κάτοικοι από την φωτιά που μαίνεται σε δασική έκταση της Δροσιάς του Δήμου Ερυμάνθου.

Αυτή τη στιγμή το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε χαράδρα, αλλά οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί και δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

Παράλληλα, έχουν ενισχυθεί οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή.

Ειδικότερα, μάχη με τις φλόγες δίνουν 47 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού πέντε αεροπλάνα, μεταξύ των οποίων και το Beriev-200, καθώς και δύο ελικόπτερα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραηλινές επιδρομές στο νότιο Λίβανο με 17 νεκρούς

Κονγκό: Δύο μωρά σε ορφανοτροφείο πέθαναν από Έμπολα

Αμερικανός διπλωμάτης βρέθηκε νεκρός στη Μιανμάρ – Υπο κράτηση μια Ταϊλανδέζα

Ένοπλοι σκότωσαν τρεις ανθρώπους σε επίθεση σε σχολείο στη Νιγηρία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα