ΑΘΗΝΑ
07:58
|
04.10.2023
Στις φυλακές της Τρίπολης θα μεταφερθεί σε λίγο ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις φυλακές της Τρίπολης θα μεταφερθεί σε λίγο ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται κρατούμενος στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διάταξη του εισαγγελέα αναφέρει πως θα μεταφερθεί ως προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης.

Σημειώνεται πως στο εν λόγω κατάστημα κράτησης εκτίει την ποινή του ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Στη φυλακή Τρίπολης, κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικασθεί για σεξουαλικά εγκλήματα, προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα ασφαλείας από επιθέσεις άλλων κρατουμένων, λόγω της απαξίας των αδικημάτων.

Η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, προχώρησε στον διαχωρισμό των φυλακών, ανάλογα με τα εγκλήματα που διαπράττονται τον Ιανουάριο του 2021.

Ο γνωστός ηθοποιός απολογήθηκε χθες κάτω από άκρα μυστικότητα στη 15η τακτική ανακρίτρια. Ο ίδιος συνέχισε να τηρεί τη γραμμή πλήρους άρνησης των κατηγοριών, ωστόσο δεν έπεισε την ανακρίτρια και με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο ίδιος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση πέραν μίας αρχικής τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου μιλούσε για σπίλωση του ονόματός του.

“Ουδέποτε προέβην σε ουδεμίαν πράξη η οποία να συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων. Εκφράζω τον βαθύτατο σεβασμό μου στη γυναίκα και στη γενετήσια ελευθερία”, είχε αναφέρει στο υπόμνημά του προς τις εισαγγελικές αρχές.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εξάωρη στάση εργασίας στα τρόλεϊ

Διασώθηκαν 90 μετανάστες κοντά στο Ταίναρο

Περικλής Ιακωβάκης για ΟΑΚΑ: «Goodnight and good luck»

Εργασιακά και ασφαλιστικά μέτρα από…. καρδιάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα