ΑΘΗΝΑ
10:39
|
26.04.2024
Σε λαϊκό αντικατοχικό συλλαλητήριο εξελίχθηκε η κηδεία του 11χρονου Παλαιστίνιου που σκότωσαν χτες εν ψυχρώ Ισραηλινοί στρατιώτες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε συλλαλητήριο κατά της ισραηλινής κατοχής και των καθημερινών θυμάτων που θρηνεί ο παλαιστινιακός λαός από τις επιθέσεις στρατιωτών και εποίκων μετατράπηκε το μεσημέρι η κηδεία του 11χρονου μαθητή Μοχάμαντ Αλάμι.

Εικόνα

Το άτυχο παιδί δολοφονήθηκε χτες το απόγευμα εν ψυχρώ καθώς πληγώθηκε θανάσιμα στο στήθος από τις σφαίρες Ισραηλινών στρατιωτών που έριξαν καταιγιστικά πυρά στο αυτοκίνητο της οικογένειάς του επειδή ο πατέρας του δεν άκουσε την εντολή ανάσχεσης της κίνησης όταν του το ζήτησαν.

Εικόνα

Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς του 11χρονου Μοχάμεντ και ιδιαίτερα ο πατέρας του, μπροστά στα μάτια του οποίου έγινε η εν ψυχρώ δολοφονία του γιου του.

Εικόνα

Πλήθος χιλιάδων Παλαιστινίων αμάχων συνόδεψε τον 11χρονο Μοχάμαντ στην τελευταία του “κατοικία” στο νεκροταφείο της πόλης Μπέιτ Μουάρ φωνάζοντας συνθήματα κατά της ισραηλινής θηριωδίας και της καθημερινής βίας και κατοχής.

Εικόνα

Ακολούθησαν συγκρούσεις με τους Ισραηλινούς στρατιώτες οι οποίοι τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι και στην κοιλιά έναν 20χρονο έφηβο που μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Χεβρώνας.

Εκτός από τον 20χρονο οι Ισραηλινοί στρατιώτες τραυμάτισαν και τον φωτορεπόρτερ Γιούσρι αλ Τζαμάλ, ενώ κάλυπτε την διαδήλωση μετά την κηδεία του 11χρονου αγοριού στο Μπέιτ Ουμάρ.

Στη διάρκεια των συγκρούσεων αυτών τραυματίστηκαν και άλλα 11 άτομα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου

Κατά της Apple για χρήση παράνομων ορυκτών στρέφεται η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα