ΑΘΗΝΑ
16:24
|
03.05.2024
Η 33χρονη θεία απεδείχθη φόνισσα των δύο ανιψιών της ηλικίας πέντε και επτά ετών, τα λείψανα των οποίων μετέφερε στο αυτοκίνητο πάνω από ένα χρόνο...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν τo βράδυ της περασμένης Τετάρτης την 33χρονη Αμερικανίδα Νικόλ Τζόνσον λόγω υπερβολικής ταχύτητας σε ένα δρόμο της Βαλτιμόρης δεν τους περνούσε από το μυαλό το φρικαλέο εύρημα που θα έβρισκαν στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου της: Τα λείψανα των δύο ανίψιών της ηλικίας πέντε και επτά ετών, μέσα σε βαλίτσες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας Baltimore Sun η 33χρονη κυκλοφορούσε επί μήνες έχοντας κρυμμένα στο αυτοκίνητό της τα πτώματα των δύο μικρών ανιψιών της και συνελήφθη όταν αστυνομικοί έκαναν τη μακάβρια ανακάλυψη κατά τη διάρκεια ενός συνηθισμένου τροχονομικού ελέγχου.

Η Νικόλ Τζόνσον, 33 ετών, κατηγορείται για «κακομεταχείριση που οδήγησε στον θάνατο» τα δύο παιδιά, ένα κοριτσάκι 7 ετών και ένα αγοράκι 5 ετών, ανέφερε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Baltimore Sun, η γυναίκα έβαλε το πτώμα του κοριτσιού μέσα σε μια βαλίτσα, την οποία τοποθέτησε στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου της, τον Μάιο του 2020. Συνέχισε να κυκλοφορεί κανονικά με το όχημα και έναν χρόνο αργότερα τοποθέτησε μέσα και το νεκρό ανιψιό της, τυλιγμένο σε πλαστικές σακούλες.

Στον αστυνομικό που την ενημέρωσε ότι το όχημα της θα μεταφερόταν σε μάντρα αυτοκινήτων, εκείνη απάντησε:

«Το ίδιο μου κάνει, δεν θα είμαι εδώ σε πέντε ημέρες» και «Θα ντεμπουτάρω στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων».

Η γυναίκα είχε αναλάβει τα δύο παιδιά το 2019, όταν της τα εμπιστεύτηκε η αδελφή της.

Στην ανάκρισή της υποστήριξε ότι η ανιψιά της πέθανε όταν το κεφάλι της χτύπησε στο πάτωμα, ενώ την ξυλοκοπούσε. Δεν έδωσε όμως καμία εξήγησε για τον θάνατο του 5χρονου ανιψιού της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οικουμενικός Πατριάρχης: Βαθύτατη έκφραση της ελευθερίας μας είναι η πίστη στην Ανάσταση

Πακιστάν: Τουλάχιστον 20 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Από δύο μηχανές παρασύρθηκε η ηλικιωμένη

Υεμένη: Προσφέρουν σπουδές στους αποβλημένους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα