ΑΘΗΝΑ
06:35
|
01.05.2024
Πυρκαγιά μαίνεται στην περιοχή της Κοτρωνιάς του Δήμου Σουφλίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με ενισχυμένες τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες ανέρχονται σε 108 πυροσβέστες με 26 οχήματα, οκτώ πεζοπόρα τμήματα και τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι, σε δασική έκταση, στην περιοχή της Κοτρωνιάς Σουφλίου.

Σημειώνεται ότι μέχρι και την έλευση της νύχτας από αέρος επιχειρούσαν τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη και δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα. Η επιχείρηση κατάσβεσης θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, με τους ανέμους στην περιοχή να μην ξεπερνάνε τα τρία μπορφόρ, ενώ σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, αύριο ο δείκτης επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς στο νότιο τμήμα του Νομού Έβρου, είναι πολύ υψηλός, επιπέδου τέσσερα.

Πυρκαγιά στο Δίλοφο Φαρσάλων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά η οποία ξέσπασε σήμερα το απόγευμα στο όρος Κιτίκι στη περιοχή του Δίλοφου Φαρσάλων. Για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς επιχειρούν 13 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, με 25 άτομα, εξαμελές πεζοπόρο τμήμα και 6 υδροφόρα οχήματα. Παράλληλα, επιχειρούν και δύο αεροσκάφη για την κατάσβεση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διαμαρτυρία vegans στο Σύνταγμα: «Η σφαγή δεν είναι αγάπη»

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και βοριάδες στο Αιγαίο

Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι χτυπούν τις ΗΠΑ

Υπό έλεγχο η φωτιά στο Νέο Ερινεό Αχαΐας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα