ΑΘΗΝΑ
23:26
|
13.08.2022
Διαγνώστηκε την Κυριακή με κορονοϊό και βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική και κλινική κατάσταση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Παρότι εμβολιασμένος ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος εξακολουθεί να νοσηλεύεται και σήμερα στο νοσοκομείο Πατρών, καθώς φαίνεται πως μολύνθηκε μετά από επαφή με κρούσμα και νοσηλεύεται έχοντας εκδηλώσει μία πνευμονία ήπιας μορφή.

Σε σχετική ανακοίνωση από τη Μητρόπολη επισημαίνεται πως ο ασθενής δεν διατρέχει κίνδυνο και βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική και κλινική κατάσταση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες , ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος στα πλαίσια της άσκησης των καθηκόντων του, ήρθε σε επαφή με θετικό κρούσμα γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την μετάδοση του ιού.

Ωστόσο είναι ευτυχές το γεγονός πως είναι πλήρως εμβολιασμένος και για αυτό το λόγο, σύμφωνα και με τον θεράποντα ιατρό του κ. Λεωνίδα Στέλλα, διανύει ήπιας μορφής πνευμονία, η οποία αντιμετωπίζεται πλήρως, δεν διατρέχει κίνδυνο και βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική και κλινική κατάσταση.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών, ο Μητροπολίτης θα παραμείνει για νοσηλεία στην Κλινική Covid του «Αγίου Ανδρέα» για λίγες μόνο ημέρες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χιλιάδες πιστοί στους εορτασμούς της Λαύρας του Ποτσάεφ

Δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας για τον νέο ιό στην Κίνα λέει ο ΕΟΔΥ

«Καμπανάκι» από Καπραβέλο: Δεν κατανοώ τη χαλάρωση

Επιτέλους τέλος για το καρκινογόνο ταλκ της Johnson & Johnson σε όλο τον κόσμο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα