ΑΘΗΝΑ
10:37
|
26.04.2024
«Τώρα είναι ώρα μάχης, αλλά θα έρθει και η ώρα απόδοσης των ευθυνών», επισημαίνει σε δήλωση της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
Ïìéëßá ôçò Öþöçò ÃåííçìáôÜ, óå åêäÞëùóç ôïõ ÊéíÞìáôïò ÁëëáãÞò óôïí Ðýñãï ôçò Çëåßáò, ÊõñéáêÞ 9 Öåâñïõáñßïõ 2020 (EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ÃÉÁÍÍÇÓ ÓÐÕÑÏÕÍÇÓ)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Τώρα είναι ώρα μάχης, αλλά θα έρθει και η ώρα απόδοσης των ευθυνών», επισημαίνει σε δήλωση της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τη δήλωση του πρωθυπουργού σχετικά με τις πυρκαγιές που καταστρέφουν μεγάλο μέρος της χώρας, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές.

Ολόκληρη η δήλωση της Φώφης Γεννηματά έχει ως εξής:

«Ασφαλώς είναι ώρα μάχης και εμείς συμπαραστεκόμαστε στους πολίτες που δοκιμάζονται και στηρίζουμε τους ανθρώπους που είναι στην πρώτη γραμμή. Θα έρθει η ώρα των ευθυνών. Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει αυτοκριτική για τα εγκληματικά λάθη και παραλείψεις της Κυβέρνησης. 

Ήδη κάτω από το βάρος των δυσμενών εξελίξεων και της παταγώδους αποτυχίας του κυβερνητικού συστήματος πολιτικής προστασίας ο κ. Πρωθυπουργός προσγειώθηκε στη σκληρή πραγματικότητα και σταμάτησε να αλληλοσυγχαίρεται με τα στελέχη του».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου

Κατά της Apple για χρήση παράνομων ορυκτών στρέφεται η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα