ΑΘΗΝΑ
11:40
|
05.05.2024
Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 61 ετών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα συλληπητήρια του εξέφρασε ο πολιτικός κόσμος της χώρας για τον θάνατο του προέδρου του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 61 ετών.

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος εντοπίσθηκε από τη σύζυγό του, χωρίς τις αισθήσεις του στο γραφείο του στο Κρυονέρι, πιθανώς από ανακοπή. Λίγη ώρα αργότερα διακομίσθηκε στο ΚΑΤ όπου φέρεται πως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου. Με πολύπλευρη δραστηριότητα, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος άφησε το δικό του αποτύπωμα στα δημόσια πράγματα και στο χώρο των επιχειρήσεων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Στο μήνυμά του, μέσω Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας είπε: «Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος υπηρέτησε με συνέπεια τον επιμελητηριακό θεσμό, όπως και όλα τα αξιώματα στα οποία θήτευσε. Ειλικρινή συλλυπητήρια για τον θάνατό του στους οικείους του».

«Συγκλονισμένος από την είδηση της απώλειας του Κωνσταντίνου Μίχαλου. Πριν από λίγες ώρες ήμασταν μαζί στο μέτωπο της φωτιάς στο Κρυονέρι. Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, είπε για τον ξαφνικό θάνατο του Προέδρου του ΕΒΕΑ: «Ο αδόκητος χαμός του καλού φίλου και συνεργάτη Κωνσταντίνου Μίχαλου, με βρίσκει συντετριμμένο. Χθες το βράδυ βρισκόμασταν δίπλα δίπλα στο Κρυονέρι και μοιραζόμασταν την αγωνία για την καταστροφική πυρκαγιά και σήμερα μαθαίνω για τον αναπάντεχο χαμό του. Η απώλεια του, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε μια πάρα πολύ κρίσιμη στιγμή για την ανάταξη της χώρας. Ο επιχειρηματικός κόσμος χάνει έναν πολύτιμο μαχητή και εγώ ένα εξαιρετικό φίλο και συνοδοιπόρο. Εκφράζω την απέραντη θλίψη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Τους εύχομαι καλό κουράγιο».

«Με θλίψη και αποτροπιασμό έμαθα για τον θάνατο του συμμαθητή, συμφοιτητή και φίλου Κωνσταντίνου Μίχαλου. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω» έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Με τη σειρά του, το Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ εκφράζει τα συλληπητήριά του «για τον απροσδόκητο θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου, προέδρου του ΕΒΕΑ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Κάλεσμα στήριξης από τους 46 συλληφθέντες της μοτοπορείας στη Νίκαια

Τούρκος ΥΠΕΞ: Η μουσουλμανική κοινότητα πρέπει να στηρίξει την Παλαιστίνη

Αντιπρόσωπος της ΛΔΚ στον ΟΗΕ: Αυτοκαταστροφικές οι κυρώσεις στην χώρα

Βρετανία: Συντριπτική ήττα των Συντηρητικών στις τοπικές εκλογές-Κερδίζουν έδαφος οι Εργατικοί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα