ΑΘΗΝΑ
23:57
|
18.04.2024
Το τηλεοπτικό συνεργείο του OPEN δέχθηκε επίθεση, ενώ μετέδιδε σε απευθείας μετάδοση τις εξελίξεις από το πύρινο μέτωπο στους Θρακομακεδόνες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πρωτοφανές περιστατικό στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης συνιστά η επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο του OPEN από ομάδα ατόμων, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (07/08), και ενώ μετέδιδε σε απευθείας μετάδοση τις εξελίξεις από το πύρινο μέτωπο στους Θρακομακεδόνες.

Αρχικά υπήρξε φραστική επίθεση προς τον δημοσιογράφο Κώστα Αλατζά ενώ στη συνέχεια ομάδα περίπου 50 ατόμων επιτέθηκε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, Κώστας Αλατζάς, μετέδιδε εικόνα σε απευθείας σύνδεση από την περιοχή των Θρακομακεδόνων όπου μαίνεται ένα από τα πιο μεγάλα πύρινα μέτωπα αυτή τη στιγμή στην Αττική.

Ο ίδιος, όπως είπε, δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεαρών που «έκανε χαβαλέ με τον πόνο των ανθρώπων» και εκείνοι στη συνέχεια κατέβασαν την κάμερα από τον εικονολήπτη του OPEN. Εν συνεχεία, επιχειρήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με την Ελευθερία Σπυράκη, η οποία δέχθηκε επίθεση, με τη δημοσιογράφο να ουρλιάζει και να βάζει τα κλάματα σε απευθείας μετάδοση και εν ώρα εργασίας, καταγγέλλοντας την απουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων από την περιοχή.

Η Ελευθερία Σπυράκη πρόλαβε, ωστόσο, να αναφέρει ότι ομάδα ατόμων περικύκλωσε το αυτοκίνητο του τηλεοπτικού συνεργείου και χτυπούσε τα τζάμια και τις πόρτες του οχήματος.

Το ακόμα πιο εξοργιστικό ωστόσο συνίσταται στο γεγονός πως σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, μπροστά στο περιστατικό ήταν παρόντες τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικοί που παρακολουθούσαν την επίθεση και δεν έκαναν τίποτα. Στο τέλος, κατά την ίδια, επενέβησαν πυροσβέστες, ενώ έκλεψαν την τσάντα του οπερατέρ με τα προσωπικά του αντικείμενα και το πορτοφόλι του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα