ΑΘΗΝΑ
11:52
|
03.05.2024
Τη σύλληψη ενός καταζητούμενου μέλους της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» ανακοίνωσε η αστυνομία μέσω τηλεοπτικού ρεπορτάζ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη σύλληψη ενός καταζητούμενου μέλους της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» ανακοίνωσε η αστυνομία μέσω τηλεοπτικού ρεπορτάζ το μεσημέρι της Δευτέρας (9/8), καθώς φέρεται να πρόκειται για καταδικασμένο στη δίκη για τη ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, κατά την οποία καταδικάστηκε και ο Βαγγέλης Σταθόπουλος, που βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στη φυλακή χωρίς στοιχεία.

Η σύλληψη της αντιτρομοκρατικής «ανακοινώθηκε» μέσω του τηλεοπτικού σταθμού OPEN και της αστυνομικής συντάκτριας, Μίνας Καραμήτρου, και κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Κατά πληροφορίες που δημοσίευσαν άλλα συστημικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για τον Δ. Χατζηβασιλειάδη.

Υπενθυμίζεται πως ο καταζητούμενος είχε καταδικαστεί στη δίκη του περασμένου Απριλίου για τη ληστεία του ΟΠΑΠ στον Χολαργό, μαζί με τον Βαγγέλη Σταθόπουλο, που βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στη φυλακή, χωρίς στοιχεία. Όπως έχει αναφερθεί και σε ρεπορτάζ του Omnia, αλλά και του The Press Project στο παρελθόν, πρόκειται για μία υπόθεση που ξεκίνησε ως μία κλοπή (με άλλον δράστη) σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ και κατέληξε στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η οποία υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία για την οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα», συνδέοντας με αυτήν τον συγκεκριμένο κρατούμενο.

Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, αυτή η υπόθεση οδηγεί στην εξάρθρωση της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα», υπόθεση που διαφημίστηκε εκτενώς στα ΜΜΕ εκείνη την περίοδο, με μέλη τον Δ. Χατζηβασιλειάδη, τον Δ.Μ, και τον Β.Σταθόπουλο.

Η Αστυνομία υποστηρίζει ότι Σταθόπουλος και Χατζηβασιλειάδης έκαναν μαζί τη ληστεία στο πρακτορείο, διέφυγαν μαζί με μηχανή, μετέφεραν μαζί τα όπλα στη νέα «γιάφκα» στον Χολαργό, στο σπίτι του Δ.Μ., ενώ κατά τη ληστεία, ο Χατζηβασιλειάδης τραυματίστηκε και ο Σταθόπουλος περιέθαλψε τα τραύματά του, ενώ όλα αυτά τεκμηριώνονται από την αρχική «ομολογία» του Δ.Μ, μέσα στη ΓΑΔΑ, αλλά και το γεγονός ότι το συγκεκριμένο σπίτι ανήκει σε κάποιον «Γεώργιο Σταθόπουλο», ο οποίος μάλιστα αρχικά παρουσιάζεται ως πατέρας του Βαγγέλη.

Πηγές: ThePressProject

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυροσβεστική: Αύξηση σχεδόν 22% στις πυρκαγιές σε σχέση με το 2023

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε φάκελο με κοκαΐνη

ΗΠΑ: 2.200 συλλήψεις φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών σε πανεπιστήμια

Eurovision: Θα αφαιρέσουν παλαιστινιακές σημαίες και σύμβολα στο κοινό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα