ΑΘΗΝΑ
19:00
|
25.09.2022
Το άναψε εντός του αεροπλάνου, χειροδίκησε και άναψε δεύτερο – Το μέλος του ιπτάμενου προσωπικού κατήγγειλε τον 47χρονο στην Αστυνομία της Κύπρου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μέλος ιπτάμενου προσωπικού στο αεροδρόμιο της Λάρνακας στην Κύπρο έπεσε θύμα χειροδικίας από επιβάτη που δεν μπορούσε να περιμένει την αποβίβασή του και άναψε τσιγάρο εντός του αεροπλάνου. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία της αεροσυνοδού ο επιβάτης τη χαστούκισε όταν του έκανε παρατήρηση.

Όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, το περιστατικό σημειώθηκε χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Η αεροσυνοδός που βρισκόταν στη σκάλα, εντόπισε τον επιβάτη και του έκανε παρατήρηση να σβήσει το τσιγάρο, επειδή υπήρχε κίνδυνος ανάφλεξης αφού το αεροσκάφος εκείνη τη στιγμή ανεφοδιαζόταν με καύσιμα.

Ο 47χρονος άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα, λόγω του κινδύνου ανάφλεξης, η αεροσυνοδός να αρπάξει το τσιγάρο από το στόμα του επιβάτη και να το σβήσει. Ο άνδρας χαστούκισε την αεροσυνοδό και συνέχισε να φωνάζει, ενώ άναψε δεύτερο τσιγάρο.

Η αεροσυνοδός προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία κατά του 47χρονου ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της παραβίασης απαγόρευσης καπνίσματος, κοινής επίθεσης και πρόκλησης ανησυχίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγορεύεται το καθάρισμα στο εθνικό μουσείο της Ολλανδίας

Υπογραφή πρωτοκόλλου για τον τερματισμό της σύγκρουσης Κιργιστάν-Τατζικιστάν

Anadolu: Μεταφορά δεκάδων τεθωρακισμένων σε Λέσβο και Σάμο

Ανεπιθύμητος ο Ρότζερ Γουότερς στην Πολωνία;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα