ΑΘΗΝΑ
07:08
|
06.05.2024
Ο Κόλεμαν παραδέχθηκε τους φόνους υποστηρίζοντας πως τους διέπραξε να μην μετατραπούν τα παιδιά του σε τέρατα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πεπεισμένος πως τα δύο μικρά παιδιά του είχαν το DNA φιδιού, ένας 40χρονος Καλιφορνέζος, οπαδός του κινήματος θεωριών συνωμοσίας QAnon που είναι κοντά σε οργανώσεις υποστηρικτών του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορήθηκε για τη δολοφονία τους.

Ο 40χρονος Μάθιου Τέιλορ Κόλμαν κατηγορείται ότι οδήγησε τον δίχρονο γιο του και την 10μηνη κόρη του στο Μεξικό και στη συνέχεια τα σκότωσε με ψαροντούφεκο.

Συνελήφθη στα σύνορα Μεξικού-ΗΠΑ στις 9 Αυγούστου και στη διάρκεια ανάκρισης ο Κόλεμαν παραδέχθηκε τους φόνους υποστηρίζοντας πως τους διέπραξε να μην μετατραπούν τα παιδιά του σε τέρατα.

Ο Κόλεμαν πιστεύει στις θεωρίες του ακροδεξιού κινήματος υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ QAnon κατά τις οποίες υπάρχει μια ελίτ που αποτελείται από παιδόφιλους σατανιστές. Είχε πειστεί πως η σύζυγός του κατείχε DNA φιδιού που είχε κληρονομήσει στα παιδιά τους και διαβεβαίωσε τις αρχές πως τα σκότωσε για να σώσει τον κόσμο.

Η αστυνομία, που κατάφερε να βρει τον Κόλμαν χάρη στην εφαρμογή εντοπισμού του τηλεφώνου του, είχε ειδοποιηθεί στις 7 Αυγούστου από τη μητέρα των δύο παιδιών, τις σορούς των οποίων βρήκε η μεξικανική αστυνομία στην Μπάχα Καλιφόρνια, κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα