ΑΘΗΝΑ
01:53
|
24.09.2021
Κανείς επιζών από τη συντριβή ρωσικού Beriev Be-200 που επιχειρούσε για την κατάσβεση φωτιάς στην Τουρκία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πυροσβεστικό αεροσκάφος Beriev Be-200, που είχε ενοικιαστεί από τη Ρωσία και μετέφερε 8μελές πλήρωμα συνετρίβη στη νοτιοανατολική Τουρκία εν μέσω επιχείρησης κατάσβεσης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το αρμόδιο τουρκικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το NTV, λίγη ώρα μετά την έναρξη της επιχείρησης κατάσβεσης, η επικοινωνία με το αεροπλάνο, το οποίο αναπτύχθηκε στην επαρχία Mugla, χάθηκε. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το αεροσκάφος δεν μπόρεσε να αποκτήσει το επιθυμητό υψόμετρο μετά τη φόρτωση νερού και προσέκρουσε στα βράχια.

«Κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς κοντά στην πόλη Kahramanmaras, ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος Be-200, που είχε ενοικιαστεί από τη Ρωσία, συνετρίβη. Ομάδες διάσωσης έχουν σταλεί στο σημείο της συντριβής. Τα πλήρωμα αποτελείτο από οκτώ άτομα, έξι από τη ρωσική ομάδα και δύο από τη γενική διεύθυνση Δασών (της Τουρκίας)» δήλωσε σύμφωνα με δημοσίευμα του Sputnik αρμόδια γενική διεύθυνση Δασών της Τουρκίας.

Η ρωσική πρεσβεία στην Άγκυρα δήλωσε στο Sputnik ότι ερευνά τα αίτια του συμβάντος και έχει στείλει επίσης ομάδα στο σημείο της συντριβής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο γνωστός δικηγόρος και αγωνιστής Σπύρος Δημητριάδης

Η προϊούσα πολυδιάσπαση της Δύσης

Είδη πολυτελείας τα φρούτα και τα λαχανικά για τους φτωχούς στη Γερμανία

Ολλανδία: Δικαστήριο έδωσε άδεια σε 12χρονο να εμβολιαστεί παρά την αντίθεση του πατέρα του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα