ΑΘΗΝΑ
09:04
|
27.09.2022
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας μετά το ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα” καθώς υπέστη ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο κ. Χαρδαλιάς υποβλήθηκε σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία. Ακολούθως υπέστη αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων και νοσηλεύεται υπό παρακολούθηση σε σταθερή κατάσταση.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα παραμείνει στην καρδιολογική κλινική για παρακολούθηση. Χθες τον επισκέφτηκε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας επισκέφτηκε στο νοσοκομείο Αγ. Όλγα, ο τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης, μεταφέροντας τις ευχές και τα περαστικά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με κομματικές πηγές. “Ευχόμαστε στον Νίκο Χαρδαλιά και την οικογένεια του γρήγορα περαστικά και καλή επάνοδο στα καθήκοντα του”, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι οικογένειες των 43 αγνοούμενων μαθητών στο Μεξικό απαιτούν δικαιοσύνη

Η είσοδος του καπιταλισμού στην ΕΣΣΔ

Ωραίο μου πλυντήριο

Επικοινωνία Παλαιστινίου Προέδρου με Μπένι Γκαντς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα