ΑΘΗΝΑ
08:58
|
25.04.2024
Ο Γιώργος Παπαδιάς με μια πολύ σκληρή ανάρτηση αμφισβητεί το αφήγημα της κυβέρνησης περί απουσίας αντιπυρικών ζωνών και πυκνού δάσους που είναι το πρόβλημα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Δασοφυλάκων, Γιώργος Παπαδιάς, με μια γεμάτη ένταση ανάρτησή του στο Facebook αμφισβητεί το αφήγημα της κυβέρνησης περί περί έλλειψης αντιπυρικών ζωνών και πυκνά δάση που δυσκολεύουν την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος μάλιστα κάνει λόγο για ηλίθιους και ανίκανους για άσχετους που έχουν αναλάβει τον συντονισμό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Δασοφυλάκων, Γιώργου Παπαδιά:

«Άντε στο διάλο ηλίθιοι και ανίκανοι Μετά από πόσα χρόνια θα μάθετε ότι τις φωτιές δε τις σβήνουν στην άσφαλτο και τα εναέρια μέσα.

Πότε επιτέλους θα μάθουν ότι τα δάση είναι πυκνά και δύσβατα. Πότε επιτέλους θα μάθουν ότι όλα τα δάση στο κόσμο έχουν καύσιμη ύλη και δεν είναι πάρκα και άλση.

Πότε επιτέλους θα μάθουν να κάνουν καλή διασπορά αυτοκινήτων για γρήγορη επέμβαση και σε θέσεις που να έχουν ορατότητα στα δάση και όχι να περιμένουν την αναγγελία της φωτιάς από τους πολίτες ή τους εθελοντές. 

Πότε επιτέλους θα μπουν  σε ένα χωματόδρομο και να χτυπήσουν τη φωτιά πριν γίνει ανεξέλεγκτη.

Πότε επιτέλους θα σταματήσουν όλοι οι άσχετοι να συντονίζουν τη φωτιά επειδή έτυχε να έχουν ένα θεσμικό ρόλο  με ειδικότητα Δικηγόρου, Οικονομολόγου, Γιατρού, Επιχειρηματία κλπ. 

Πότε επιτέλους θα σταματήσουν να πιπιλίζουν τη λέξη αντιπυρικές ζώνες όταν η φωτιά κάνει βόλτες στην Εθνική Οδό όταν περνάει το 2009 τη φυσική αντιπυρική ζώνη τη Λίμνη Μαραθώνα.

Όταν η φωτιά για δέκα μέρες κάνει βόλτες  από τον Ευβοϊκό στο Αιγαίο. Μετά τι;  Μετά Τρίβουν τα χέρια τους για κακή οικονόμα οι κάθε λογής εργολάβοι και τα λαμόγια για να ξεσκίσουν τις σάρκες υλοτομίες, κλάδο πλέγματα αναδασώσεις κλπ».

Άντε στο διάλο ηλίθιοι και ανίκανοι.Μετά από ποσό χρόνια θα μάθετε ότι τις φωτιές δε τις σβήνουν στην άσφαλτο και τα…

Posted by ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΣ on Thursday, August 19, 2021
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, ποιες οι προϋποθέσεις

Διώξεις σε 18 «ανθρώπους» του Τραμπ για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων του 2020

Ημαθία: Ι.Χ. έπεσε σε αρδευτικό κανάλι-Νεκρός ο οδηγός

Μετά τις Ευρωεκλογές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα