ΑΘΗΝΑ
07:15
|
07.05.2024
Το ύποπτο φορτηγό έχει σταθμεύσει εδώ και λίγες ώρες κοντά στο κτίριο της βιβλιοθήκης του Κογκρέσου προκαλώντας ανησυχία για ύπαρξη βόμβας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός έχει σημάνει από νωρίς το απόγευμα στην αστυνομία του Καπιτωλίου στην Ουάσιγκτον μετά τον εντοπισμό ύποπτου φορτηγού που έχει σταθμεύσει έξω από τη βιβλιοθήκη του Κογκρέσου και υπάρχουν ανησυχίες για την ύπαρξη πακέτου παγιδευμένου με εκρηκτικά.

Αστυνομικοί έχουν σταματήσει την κίνηση σε όλους τους δρόμους γύρω από το επίμαχο σημείο και επιχειρούν “διαπραγμάτευση” με τον οδηγό του φορτηγού ώστε να εξακριβώσουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Σε έκτακτη ανακοίνωση της αστυνομίας του Καπιτωλίου υπάρχει σαφής προειδοποίηση προς τους δημοσιογράφους που καλύπτουν την υπόθεση να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας τονίζοντας πως πρόκειται για “έρευνα που αφορά ενεργή απειλή βόμβας”.

Ταυτοποιήθηκε ο ύποπτος

Λίγο πριν τις 20.00 (ώρα Ελλάδος) η αστυνομία του Καπιτωλίου ανακοίνωσε ότι ταυτοποίησε τον ύποπτο που ισχυρίζεται ότι έχει μια βόμβα κοντά στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον, προσθέτοντας ότι δεν γνωρίζει τα κίνητρα του δράστη. Η αστυνομία πρόσθεσε ότι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Αρμενία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Δανία: Χιλιάδες διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης

Ακυρώνεται η τελετή αποφοίτησης στο Κολούμπια λόγω κινητοποιήσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα