ΑΘΗΝΑ
22:02
|
18.05.2024
Ο 27χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε 27χρονος για υπόθεση έμφυλης βίας, η οποία αποκαλύφθηκε στη Σκόπελο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του thenewspaper.gr ο συλληφθείς χτύπησε άγρια την 25χρονη σύντροφό του “επειδή δεν του είπε καλημέρα” κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί των Σποράδων.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν όταν ένα πρωινό η νεαρή γυναίκα φέρεται να μην είπε “καλημέρα” στον 27χρονο. Εκείνος θύμωσε και ξεκίνησε να της συμπεριφέρεται άσχημα. Όταν αργότερα επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο για να μεταβούν σε παραλία, ο καβγάς συνεχίστηκε και αφού το όχημα ακινητοποιήθηκε η κοπέλα αποφάσισε να γυρίσει μόνη της στο δωμάτιο που ενοικίαζαν. Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, ο 27χρονος την ακολούθησε προς το δωμάτιο και ο καβγάς συνεχίστηκε κι εκεί. Η νεαρή φέρεται να ζήτησε χρήματα για να επιστρέψει στον Βόλο και στη συνέχεια σπίτι της διακόπτοντας τις διακοπές. Ο άνδρας τότε την έπιασε από τα μαλλιά, τη χτύπησε σε σημεία του σώματος και σε έναν τοίχο του δωματίου, την εξύβρισε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε. Μάλιστα, έσπασε και μία λάμπα του καταλύματος.

Από τις φωνές του ζευγαριού ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία βρήκε την 25χρονη κλειδωμένη στο μπάνιο. Ο 27χρονος συνελήφθη. Από την εισαγγελία αποφασίστηκε η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης επί της αυτόφωρης διαδικασίας.

Πηγή: thenewspaper.gr
 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων πλησιάζει τους 35.400

Αφγανιστάν: Τρεις Αφγανοί και τρεις Ισπανοί τουρίστες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ψυχικές ασθένειες και εστιατόρια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα