ΑΘΗΝΑ
16:53
|
19.04.2024
Αυτοκίνητο που ήταν φορτωμένο με σημαντική ποσότητα ναρκωτικών εντόπισαν σήμερα νωρίς το πρωί σε περιοχή της Θεσπρωτίας αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αυτοκίνητο που ήταν φορτωμένο με σημαντική ποσότητα ναρκωτικών εντόπισαν σήμερα νωρίς το πρωί σε περιοχή της Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα.

Ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Με τις ίδιες κατηγορίες βαρύνεται συνεργός του, Έλληνας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Πιο αναλυτικά, κατά τον έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν στον χώρο των αποσκευών και κατασχέθηκαν τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν οκτώ δέματα με ακατέργαστο χασίς συνολικού βάρους 48 κιλών και 280 γραμμαρίων και 19 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 917 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε επιπλέον, το αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε, είχε μισθώσει ο κατηγορούμενος από εταιρεία εμπορίας μεταχειρισμένων οχημάτων.

Τέλος, διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να είναι κάτοχος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Πηγές: EpirusPost

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκθεση φωτογραφίας για τα Τέμπη στη Λάρισα

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 για ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές

Παρίσι: Απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο ιρανικό προξενείο- Συνελήφθη ο δράστης

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα