ΑΘΗΝΑ
12:36
|
20.04.2024
35 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας σε φιξάκια βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα της οδηγού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μοντέλο γνωστό από τηλεοπτικές εμφανίσεις συνελήφθη στη Γλυφάδα για διακίνηση κοκαΐνης. Σύμφωνα με πληροφορίες κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της βρέθηκαν 35 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας σε φιξάκια.

 Η 31χρονη, που στο παρελθόν είχε εμφανιστεί στο γνωστό ριάλιτι μόδας GNTM, συνελήφθη σε μπλόκο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο κέντρο της Γλυφάδας. Όταν οι αξιωματικοί βρήκαν την κοκαΐνη στο τζιπ, την συνέλαβαν και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα 35 γραμμάρια ήταν χωρισμένα σε ισάριθμες νάιλον συσκευασίες του ενός γραμμαρίου. Αστυνομικοί εκτιμούν πως δεν φαίνεται να μπορεί να στοιχειοθετηθεί εύκολα ισχυρισμός περί προσωπικής χρήσης. 

Η επιχείρηση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ξεκίνησε στις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου. Το τζιπ σταμάτησε για έλεγχο στην οδό Λαμπράκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, η 31χρονη ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και δεν είναι σε θέσει να εξηγήσει πώς βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του τζιπ της. Όμως δεν έπεισε και έτσι σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για διακίνηση. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

EINAΠ: Κινητοποίηση στο νοσοκομείο Γεννηματάς την Τετάρτη

Περισσότεροι από 100 διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης συνελήφθησαν σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Θεσσαλία: Ισχυρές βροχοπτώσεις λίγα προβλήματα από την κακοκαιρία

Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα στο Πέραμα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα