ΑΘΗΝΑ
20:29
|
23.04.2024
Ήταν μόλις 46 ετών. Συνιδρυτής του συγκροτήματος που συγκαταλέγεται στην πρώτη γενιά των ελληνικών Hip Hop σχημάτων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρός και εγκαταλελειμμένος στον δρόμο βρέθηκε ο 46χρονος ράπερ, Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr. Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Κυριακής. Ο ξαφνικός θάνατός του έγινε γνωστός μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος εντοπίστηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα στο 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Θηβών – Θίσβης. Είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, παρασυρθεί από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε. Η σορός του Τσιαμπόκαλου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Θήβας. Την έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη έχει αναλάβει το Α.Τ. Θηβών.

Οι Razastarr δημιουργήθηκαν το 1993 στον Βύρωνα από τους Οδυσσεά-Ανδρέα Τσιαμπόκαλο (Οδυσσέα) και Νικόλα Καρίμαλη (Νικόλας). Συγκαταλέγεται στην πρώτη γενιά των ελληνικών Hip Hop συγκροτημάτων μαζί με τους FF.C., Active Member, Ημισκούμπρια, Terror X Crew, κ.α. και έχει κυκλοφορήσει 2 LP (Όπως Λιώνει Το Κερί / Τα Πιο όμορφα Όνειρα Είναι Ανώνυμα) και ένα ΕΡ (Το Κελί). Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “lifo.gr” από το 2000 και μετά, τα δύο μέλη των Razastarr κυκλοφόρησαν προσωπικές δουλειές και συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες.  Επέστρεψαν στην δισκογραφία το 2014 με το τρίτο τους άλμπουμ ως Razastarr, το πρώτο μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος ήταν  αδερφός της Γιολάντας Τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστής ως Sadahzinia, που αποτελεί μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού hip hop/low bap συγκροτήματος Active Member.  “Αυτή είναι η αγκαλιά του αδερφού μου, Αντρέας – Οδυσσέας Δράκος Τσιαμπόκαλος – έκλεισε μέσα της τη συντριβή μου ξανά να με παρηγορήσει. Αγάπη μου γλυκιά σε χαιρετώ, πήγαινε στο καλό και αναπαύσου”.

O Νικόλας Καρίμανλης, ανήρτησε, σε ένδειξη πένθους, μία μαύρη εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.


Πριν από δυο εβδομάδες, ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος είχε ανακοινώσει δράση για την ενίσχυση των πυρόπληκτων του φετινού Αυγούστου.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Βομβιστικές επιθέσεις στο Μπουένος Άιρες: Μια δικαστική απόφαση με επιπτώσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα