ΑΘΗΝΑ
21:01
|
09.06.2023
Πήρε το “πράσινο φως” από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) σύμφωνα με δημοσίευμα της “Ουάσινγκτον Ποστ”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

O Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων των Ηνωμένων Πολιτειών (FDA) έδωσε την πλήρη του έγκριση στο εμβόλιο των Pfizer/BioNTech κατά του νέου κορονοϊού, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Ουάσινγκτον Ποστ”.

Το εν λόγω εμβόλιο, ήταν ούτως ή άλλως, το πρώτο που ενεκρίθη στις Ηνωμένες Πολιτείες για κατεπείγουσα χρήση κατά της νόσου Covid-19 τον Δεκέμβριο του 2020. Η νέα έγκριση αναμένεται να ωθήσει περισσότερους Αμερικανούς πολίτες να εμβολιαστούν καθώς ενδέχεται να υπερκεράσει τους φόβους τους για τις πιθανές παρενέργειες του σκευάσματος.

Το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech θα διατίθεται στην αγορά για την πρόληψη της νόσου COVID-19 σε άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω. Το εμβόλιο εξακολουθεί επίσης να είναι διαθέσιμο με άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA), συμπεριλαμβανομένων για άτομα ηλικίας 12 έως 15 ετών και για τη χορήγηση τρίτης δόσης σε ορισμένα ανοσοκατεσταλμένα άτομα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έρευνα: Με διαβήτη το 11% του πληθυσμού της Ινδίας

Απάντηση καρκινοπαθών στον Πνευματικό: Η δήλωσή του οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια

Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ ο Πνευματικός: Παρερμηνεύθηκαν τα λόγια μου

Ο Λούλα επαναφέρει τον θεσμό του λαϊκού φαρμακείου στη Βραζιλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα