ΑΘΗΝΑ
07:01
|
03.05.2024
Ο Αμερικανός κατέθεσε αίτηση σε δικαστήριο του Λος Άντζελες. Το νέο “όνομα” έχει θρησκευτική σημασία για τον ράπερ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο ράπερ Κάνιε Γουέστ κατέθεσε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες αίτηση για την επίσημη αλλαγή του ονόματός του σε YE. Ο μουσικός, πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν με βλέψεις για πολιτική καριέρα, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την αλλαγή του ονόματός του. Δικαστής θα πρέπει να εγκρίνει την αίτησή του. 

Ο Κάνιε Γουέστ είχε προαναγγείλει αυτήν την αλλαγή στο Twitter πριν από τρία χρόνια,  μετά την κυκλοφορία άλμπουμ με τον τίτλο “Ye”. Τότε είχε “συστηθεί” στο κοινό του ως το “πλάσμα” που ήταν γνωστό ως Κάνιε Γουέστ. “Είμαι ο YE”,  είχε γράψει σε εκείνη την ανάρτηση. 

Το “Ye” είναι σύντμηση του ονόματός του Kanye αλλά ο 44χρονος ράπερ έχει επίσης δηλώσει ότι το όνομα αυτό έχει θρησκευτική σημασία για τον ίδιο. “Πιστεύω ότι το ‘Ye’ είναι η λέξη που χρησιμοποιείται συχνότερα στη Βίβλο και στη Βίβλο σημαίνει ‘εσύ’”, είχε δηλώσει το 2018, αναφερόμενος στον τίτλο του τότε άλμπουμ του. 

Εντός της εβδομάδας κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ του Γουέστ, το οποίο φέρει το όνομα της μητέρας του “Ντόντα” (Donda). Ένα άλμπουμ, του οποίου η κυκλοφορία έχει καθυστερήσει και αναβληθεί πολλές φορές.  Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται επίσης εν μέσω της διαδικασίας έκδοσης του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν ενώ ετοιμάζεται για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια

Εκστρατεία με επικεφαλής τη Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα