ΑΘΗΝΑ
21:18
|
18.04.2024
Η αστυνομία της Καλαμάτας συνέλαβε ομάδα δεκατριών Γερμανών και Γάλλων πολιτών που φορούσαν παραδοσιακή ισλαμική ενδυμασία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αστυνομία της Καλαμάτας συνέλαβε ομάδα δεκατριών Γερμανών και Γάλλων πολιτών που φορούσαν παραδοσιακή ισλαμική ενδυμασία γιατί… τους πέρασε για Ταλιμπάν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής ενημερωτικής ιστοσελίδας notospress.gr την Τετάρτη το απόγευμα, με τίτλο “Ταλιμπανισμός στην Καλαμάτα!”, “συναγερμός σήμανε όταν εμφανίστηκαν σε εθνικό δρόμο της πόλης 10 άνδρες η εμφάνιση των οποίων παρέπεμπε σε Ταλιμπάν. Τα σχόλια φούντωσαν, η περιέργεια ξεχείλισε και τελικά, η Αστυνομία διαπίστωσε ότι πρόκειται για ευρωπαίους πολίτες οι οποίοι ήταν εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα έγγραφα”.

Η ομάδα των ανδρών εντοπίστηκε να περπατά στην παλιά εθνική οδό Καλαμάτας – Τρίπολης στην περιοχή του Αγίου Φλώρου.

Η αστυνομία τους συνέλαβε όταν η ομάδα έφτασε πεζή στο Μελιγαλά το βράδυ της Τετάρτης. Τους επιβλήθκε απαγόρευση εισόδου στη χώρα.

Οπως διευκρινίζει δημοσίευμα της ΕΡΤ Καλαμάτας, πρόκειται για 13 μουσουλμάνους Γερμανικής και Γαλλικής υπηκοότητας, που είχαν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ομάδα κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας στην Καλαμάτα και πρόκειται να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει…ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Ισχυρός σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην κεντρική Τουρκία

Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκαν μαθήτριες δημοτικού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα