ΑΘΗΝΑ
22:21
|
23.04.2024
Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κατήγγειλε συμπαιγνεία του διοικητή του Νοσοκομείου με πολιτικό πρόσωπο στον εικονικό εμβολιασμό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξενός, κατήγγειλε εικονικό εμβολιασμό πολιτκού προσώπου και συμπαιγνία του Διοικητή του Νοσοκομείου στο περιστατικό.

“Στις 22 Μαΐου στις 2.15 το μεσημέρι, πολιτικό πρόσωπο ήρθε να εμβολιαστεί στο νοσοκομείο. Πέρασε όλη την διαδικασία καταγραφής αλλά την ώρα που πήγε να τον εμβολιάσει η νοσοκόμα, ο διοικητής πήρε την σύριγγα και είπε πως θα τον εμβολιάσει ο ίδιος στο γραφείο του. Δεν ξέρουμε τι έγινε και αν το έκανε, αλλά μετά πήρε κανονικά πιστοποιητικό. Αν είναι έτσι να πάρουμε πιστοποιητικά και όλοι οι υγειονομικοί που δεν εμβολιαζόμαστε” κατήγγειλε ο πρόεδρος του Σωματείου.

Η δήλωση του προκάλεσε τη αντίδραση του καταγγελλόμενου διοικητή, ο οποίος κάλεσε τον κ. Μπάμπη Κοροξενό να προχωρήσει σε συγκεκριμένη καταγγελία, με στοιχεία και ονόματα, στις αρμόδιες Αρχές, κατηγορώντας τον ότι απουσιαζει 9 στις 10 ημέρες από το νοσοκομείο.

Αν έχει κάτι συγκεκριμένο να πει ο κ. Κοροξενός, να βγει και να το καταθέσει δημόσια, με ονόματα και στοιχεία. Ο εισαγγελέας και οποιαδήποτε άλλη αρμόδια αρχή θα ελέγξει τη σοβαρότητα της καταγγελίας, αν υπάρχουν ψευδή ή πλασματικά πιστοποιητικά και ό,τι άλλο”, είπε ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης.

Ο κ. Κοροξενός είναι ένας εργαζόμενος ο οποίος από τις 365 μέρες του χρόνου λείπει τις 290. Εννέα με δέκα μήνες το χρόνο δεν βρίσκεται στην εργασία του. Αν έχει στοιχεία για πλασματικά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή για οποιαδήποτε άλλη παράτυπη ή παράνομη πράξη, να τα καταθέσει στις αρμόδιες Αρχές. Από τον έλεγχο θα προκύψει η αξιοπιστία και του κύριου Κοροξενού και της καταγγελίας του“, πρόσθεσε ο διοικητής.

Συνάδελφοί του κ. Κοροξενού διέψευσαν τους ισχυρισμούς του διοικητή του ΑΧΕΠΑ, τονίζοντας ότι είναι συνεπής εργαζόμενος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Μακεδονία”, προκύπτει ζήτημα συμπαιγνίας του Διοικητή του Νοσοκομείου Παναγιώτη Παντελιάδη, ο οποίος δεν έχει προβεί ακόμη σε επίσημη απάντηση για το θέμα.

Ο κ. Κοροξένος από την πλευρά του προτρέπει τις εισαγγελικές αρχές, να παρέμβουν και να ερευνήσουν τα λεγόμενά του: “Περιμένω να με κυνηγήσουν αύριο, αλλά αντί να κυνηγήσουν εμένα, μήπως θα έπρεπε να παρέμβει ο εισαγγελέας και να κάνει έρευνα στο νοσοκομείο; Έδωσα ημερομηνία και ώρα. Να δει ποιος πέρασε εκείνη την ώρα που είναι πολιτικό πρόσωπο και ποιος γιατρός υπέγραψε αυτόν τον εμβολιασμό και ποια είναι η νοσηλεύτρια που το έκανε”.

“Προκαλώ τον άνθρωπο που ήρθε να κάνει το εμβόλιο, να κάνει τεστ αντισωμάτων…” καταλήγει.

“Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν εδώ και καιρό. Τώρα παίρνουν τη μορφή επώνυμης καταγγελίας. Διαψεύδει το Υπουργείο; Μέχρι στιγμής σιγή ασυρμάτου, όπως και από την διοίκηση του Νοσοκομείου…”, αναφέρει σε ανάρτησή της η Βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης, Δώρα Αυγέρη.

Πηγές: Mακεδονία, efsyn

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετέτρεψαν απογευματινό χειρουργείο σε πρωινό και δωρεάν

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα