ΑΘΗΝΑ
02:14
|
20.04.2024
Βυθίζεται στις προτιμήσεις των Αμερικανών ψηφοφόρων λόγω της υγειονομικής κρίσης και των εξελίξεων στο Αφγανιστάν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση που διενεργήθει για λογαριασμό του USAtoday από το Πανεπιστήμιο Σάφφολκ, ο Αμερικανός Πρόεδρος χάνει σε δημοτικότητα κατά 41% σε σχέση με τις προηγούμενες μετρήσεις.

Σύμφωνα με την έρευνα, μόνο το 32% των ανεξάρτητων ψηφοφόρων είναι υπέρ της κυβέρνησής του, πράγμα που φαίνεται πως ανατρέπει εναντίον του την κατάσταση σε Πολιτείες όπως το Γουινσκόνσιν, η Τζόρτζια, το Μίσιγκαν, η Πενσυλβάνια και η Αριζόνα. Aν ο Τζο Μπάιντεν δεν μπορέσει να υπερβεί αυτήν την κάμψη της δημοτικότητάς του το επόμενο διάστημα, το Δημοκρατικό Κόμμα είναι πολύ πιθανό να χάσει αυτές τις πολιτείες στις εκλογές του 2024, σύμφωνα με τις αναλύσεις των ειδικών.

Δεν είναι μόνο οι πρόσφατες εξελίξεις στο Αφγανιστάν ο λόγος που χάνει την αποδοχή των ψηφοφόρων του. Οι επιλογές του αναφορικά με το ζήτημα της μετανάστευσης αλλά και η οικονομική του πολιτική φαίνεται πως δεν καταφέρνουν να πείσουν αυτούς που τον ψήφισαν. Ο μόνος τομέας στον οποίο καταφέρνει να φτάσει σχεδόν στο 50% της αποδοχής είναι η διαχείριση της κρίσης του Covid 19.

ΠΗΓΗ: Telesur English

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα