ΑΘΗΝΑ
08:46
|
20.04.2024
Μόνον αυτόν τον μήνα καταγράφηκαν 551 θάνατοι από κορονοϊό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ξεπέρασαν σήμερα τους 7.000 οι θάνατοι πολιτών στο Ισραήλ από κορονοϊό, καθώς η τελευταία ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας αναφέρει συνολικά από την αρχή της πανδημίας (άνοιξη του 2020) καταγράφηκε ο θάνατος τουλάχιστον 7.030 ατόμων.

Τα νέα στοιχεία συμπληρώνουν την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων στο Ισραήλ, μολονότι πρόκειται για χώρα που ήταν από τις πρώτες που προχώρησαν σε γενικευμένο πρόγραμμα εμβολιασμού πολιτών.

Μόνον αυτόν τον μήνα καταγράφηκαν 551 θάνατοι από κορονοϊό.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε επίσης πως μέσα στο τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 5.885 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα τονίζοντας πως οι ενεργές περιπτώσεις ασθένειας ή μόλυνσης ανέρχονται σε 78.700. Από αυτούς νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση 736 άτομα, εκ των οποίων οι 163 είναι διασωληνωμένοι.

Σε ό,τι αφορά την γενικότερη εικόνα των εμβολιασμών, τα στοιχεία του υπουργείου έχουν καταγράψει τον εμβολιασμό 5968257 ατόμων τουλάχιστον με την πρώτη δόση και τον εμβολιασμό 5.478.657 και με τις δύο δόσεις. Επιπλέον, 2.102.426 άτομα έχουν λάβει και την τρίτη “αναμνηστική” δόση.

Από την Κυριακή, ξεκίνησαν στο Ισραήλ οι εμβολιασμοί ατόμων με τρίτη δόση εμβολίου με βασικό κριτήριο να έχουν περάσει τουλάχιστον πέντε μήνες από την δεύτερη δόση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεραπεύτηκε από τη Μεσογειακή Αναιμία 39χρονος εκπαιδευτικός στο Παπανικολάου

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Σκλήρυνση κατά πλάκας: Βρέθηκαν ενδείξεις της νόσου χρόνια πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα

Αντιδράσεις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα