ΑΘΗΝΑ
12:35
|
25.04.2024
Tα σωστικά συνεργεία διέσωσαν τουλάχιστον ένα μέλος του πληρώματος την Τρίτη το βράδυ. Στο ελικόπτερο επέβαιναν 6 άτομα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ συνετρίβη την Τρίτη το απόγευμα τοπική ώρα, 60 μίλια από τις ακτές του Σαν Ντιέγκο μετά την απογείωσή του από το αεροπλανοφόρο Άμπρααμ Λίνκολν.

Σύμφωνα με τι τελευταίες πληροφορίες, τα σωστικά συνεργεία διέσωσαν τουλάχιστον ένα μέλος του πληρώματος την Τρίτη το βράδυ. Στο ελικόπτερο επέβαιναν 6 άτομα.

Ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ συνετρίβη την Τρίτη στον ωκεανό ανοικτά της Νότιας Καλιφόρνιας κατά τη διάρκεια μιας τακτικής πτήσης από αεροπλανοφόρο, δήλωσαν στρατιωτικοί αξιωματούχοι.

Ένας ναύτης διασώθηκε δήλωσε ο υπολοχαγός του Ναυτικού Sam Boyle, εκπρόσωπος του 3ου στόλου στο Σαν Ντιέγκο. Πέντε αγνοούνται, δήλωσε το Πολεμικό Ναυτικό αργά το βράδυ της Τρίτης.

Το ελικόπτερο MH-60S συνετρίβη περίπου στις 4:30 το απόγευμα τοπική ώρα στα ανοικτά των ακτών του Σαν Ντιέγκο ενώ εκτελούσε πτήση ρουτίνας, σύμφωνα με δήλωση του Πολεμικού Ναυτικού.

“Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης σε θάλασσα και αέρα συνεχίζονται από τα μέσα της ακτοφυλακής και του Πολεμικού Ναυτικού”, ανέφερε σε tweet του το Πολεμικό Ναυτικό.

Το MH-60S είναι ένα ευέλικτο αεροσκάφος που συνήθως μεταφέρει πλήρωμα τεσσάρων ατόμων και χρησιμοποιείται σε στρατιωτικές επιχειρήσεις και αποστολές έρευνας και διάσωσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο

Στον Άρειο Πάγο μήνυση γονέα θύματος των Τεμπών

Moulin Rouge… χωρίς φτερά-Κατέρρευσε τμήμα του κόκκινου μύλου

Αποδοκιμασία του Μάικ Τζόνσον στο Κολούμπια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα