ΑΘΗΝΑ
21:57
|
26.04.2024
Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο 34χρονος τράπερ Mad Clip.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Βουλιαγμένη Αττικής τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9), ο δημοφιλής ράπερ Mad Clip.

To  αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε,  ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως σε έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, που όπως διαπιστώθηκε ήταν ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip να εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό του. Χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί από τους πυροσβέστες και στη συνέχεια να διακομισθεί στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του

“Ολοκληρώθηκε #απεγκλωβισμός ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, με τη χρήση διασωστικής σειράς και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, επί της Λεωφόρου Αθήνας στη Βουλιαγμένη Αττικής. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα” αναφέρει στην ανάρτησή της η Πυροσβεστική.

Ο Mad Clip επέστρεφε στο σπίτι του από γάμο, στιγμιότυπα του οποίου είχε ανεβάσει στα stories του στο Instragram. 

“Money and Drugs Can’t Live in Poverty”

Ο Mad Clip (Peter Αναστασόπουλος) γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου του 1987 από Έλληνες γονείς. Μεγάλωσε στις ΗΠΑ αλλά πηγαινοερχόταν αρκετά συχνά στην Ελλάδα, για να βλέπει τους συγγενείς του. Το 1999 και σε ηλικία 13 ετών, ο πατέρας του αποφασίζει να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα. Αυτή είναι και η περίοδος που οι γονείς του χωρίζουν, με συνέπεια να πηγαινοέρχεται πάλι Ελλάδα-ΗΠΑ για να βλέπει και τους δύο γονείς του.

Το όνομά του προήλθε από τα αρχικά της φράσης “Money and Drugs Can’t Live in Poverty” (Λεφτά και ναρκωτικά, δεν μπορώ να ζήσω στη φτώχεια). Άνηκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music και καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους ράπερ της γενιάς του.

Έγινε γνωστός με το τραγούδι Dealer σε συνεργασία με τον Yung Light το 2017.

Ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Εγώ προσπαθώ να κάνω κάποιες εμφανίσεις στην τηλεόραση αλλά εντάξει. Έχω γεννηθεί Νέα Υόρκη, μεγάλωσα εκεί και πιτσιρικάς το 1999-2000 ήρθα στην Ελλάδα και μετά πηγαινοερχόμουν. Από το 2016 είμαι μόνιμα Ελλάδα και από τότε ξεκίνησα να γράφω στα Ελληνικά. Είχα το όνειρο να πετύχω στο εξωτερικό και αυτό δεν έγινε ποτέ. Μετά μου έδωσε εδώ ένας ράπερ να τα μεταφράσω στα ελληνικά αλλά είναι πολύ δύσκολη γλώσσα πραγματικά. Στο φινάλε ακολουθείς τον τρόπο της ζωής που εκφράζεις μέσα από τα τραγούδια σου. Δεν είναι για όλους το ίδιο, εμένα μου αρέσει να περνάω καλά και εγώ και ο κόσμος“, είχε δηλώσει.

Είχε κυκλοφορήσει και 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών.

Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Capital Music.

“Ζω το όνειρο μου φυσικά! Μιλάω με τη δουλειά μου, βγάζω τα κομμάτια μου, προσπαθώ για το καλύτερο. Προσέχω για την πάρτι μου, όχι εγωιστικά, αλλά θέλω να γίνω καλύτερος. Όταν ο άλλος μπαίνει στη διαδικασία να σε σχολιάσει αρνητικά, σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά. Αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμα τα μπουζούκια να δεχτούν trappers”, είχε δηλώσει όταν είχε εμφανιστεί στο J2US τον περασμένο Νοέμβριο.

Έχω αντισώματα, πέρασα κορονοϊό φίλε είμαι άτρωτος“, είχε πει αποχαιρετώντας τον Νίκο Μουτσινά, στο “Καλό Μεσημεράκι”.

Για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα