ΑΘΗΝΑ
22:53
|
25.04.2024
Στον 40χρονο επιβλήθηκε η υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελεύθερος με την καταβολή χρηματικής εγγύησης και τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε μετά την απολογία του ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση της καταγγελίας ομαδικού βιασμού 17χρονης την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι επιφανούς αθλητή.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά την απόφασή τους χθες να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή εγγύησης 10.000 ευρώ ο ποδοσφαιριστής που απολογήθηκε αρνούμενος τον ομαδικό βιασμό, σήμερα αποφάνθηκαν ομόφωνα ότι και ο 40χρονος φίλος του αθλητή -μάνατζερ με καταγωγή από τη Νιγηρία- πρέπει να αφεθεί ελεύθερος για την κατηγορία που έχει αποδοθεί μετά από την μήνυση που υπέβαλε εναντίον τους η καταγγέλλουσα.

Στον 40χρονο επιβλήθηκε η υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ, ενώ του επιβλήθηκε και ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Στην πολύωρη απολογία του στον ανακριτή, ο Ρούμπεν Σεμέδο που κατηγορείται για συμμετοχή στον διπλό βιασμό μίας 17χρονης έφηβης στο σπίτι του στη Γλυφάδα, εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και ότι η σεξουαλική συνεύρεσή του με την 17χρονη ήταν συναινετική και ότι δεν γνώριζε ότι η κοπέλα ήταν ανήλικη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Το TikTok βγαίνει στο «σφυρί» και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν

Τανζανία: Πάνω από 150 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω βλάβης σε αγωγούς της ΕΥΔΑΠ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα