ΑΘΗΝΑ
01:32
|
06.05.2024
«Απαράδεκτες και προκλητικές» είναι για το Κίνημα Αλλαγής οι σημερινές δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Απαράδεκτες και προκλητικές» είναι για το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) οι σημερινές δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ αναφέρει πώς ο υπουργός «ουσιαστικά όχι μόνο απόλυτα δικαιολογεί, αλλά και απαράδεκτα πυροδοτεί νέο κύμα ανατιμήσεων εις βάρος των ελληνικών νοικοκυριών».

Σύμφωνα με το ΚΙΝΑΛ, «η κυβέρνηση καλύπτει ουσιαστικά το κύμα ανατιμήσεων σε βασικά είδη και πρώτα στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος».

Κατόπιν όλων αυτών, το κόμμα της αντιπολίτευσης καλεί την Επιτροπή Ανταγωνισμού να παρέμβει άμεσα για να εμποδίσει εναρμονισμένες πρακτικές εις βάρος των καταναλωτών.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα (Παρασκευή, 3/9) ο Άδωνις Γεωργιάδης προειδοποίησε ότι θα υπάρξει μεγάλη αύξηση στον καφέ και ότι δεν αποκλείεται η τιμή του από 2 ευρώ να εκτοξευτεί στα 5, λόγω της διεθνούς αύξησης του κόκκου καφέ, συνέπεια της ξηρασίας στη Βραζιλία, η οποία είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής καφέ στον κόσμο.

Νωρίτερα, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για γενικευμένο κύμα ανατιμήσεων στην αγορά, το οποίο πυροδοτείται από την αύξηση στις τιμές της ενέργειας και των πρώτων υλών διεθνώς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Ο Πούτιν συγχαίρει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς την Κυριακή του Πάσχα

Νετανιάχου: Αν τελειώσει τώρα ο πόλεμος στη Γάζα, η Χαμάς θα παραμείνει στην εξουσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα