ΑΘΗΝΑ
15:26
|
25.04.2024
Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι που δικαιούνται την τρίτη δόση θα ειδοποιηθούν στις 13 Σεπτέμβρη με μήνυμα στο κινητό τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ειδικές κατηγορίες ατόμων με μειωμένη ανοσία θα ξεκινήσει από τα μέσα του μήνα η χορήγηση της τρίτης δόσης εμβολίου, καθώς σήμερα το απόγευμα ανακοινώθηκε το άνοιγμα της πλατφόρμας από τις 14 Σεπτέμβρη.

Η  πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου ανέφερε ότι η τρίτη δόση θα παρασχεθεί κατά προτεραιότητα σε άτομα άνω των 60, όσοι μένουν σε δομές φροντίδας ηλικιωμένων, σε άτομα που δεν ανταποκρίθηκαν λόγω μειωμένης ανοσιακής λειτουργίας, όπως επίσης και σε άτομα που έχουν μειωμένα αντισώματα λόγω παρέλευσης μακρού χρόνου από την δεύτερη δόση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν προηγουμένως την Δευτέρα, 13 Σεπτέμβρη,μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα, προκειμένου να προχωρήσουν στην διαδικασία κλεισίματος ραντεβού στην πλατφόρμα που θα ανοίξει από τις 14 Σεπτέμβρη.

Η Θεοδωρίδου αναφερόμενη στον εμβολιασμό παιδιών και εφήβων ανέφερε πως συστήνεται μεταξύ άλλων για την ατομική τους προστασία, την θωράκιση της υγείας τους από την επιστροφή στο σχολείο, τις εξωσχολικές δραστηριότητες και τις νέες μεταλλάξεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διατάχθηκε ΕΔΕ στο Αττικόν για τον θάνατο του 79χρονου πατέρα του Καλλιάνου

Πάει τέλειωσε ο Γιαννάκης το καλό παιδί, λέει ο Καλλιάνος για τη νοσηλεία του πατέρα του

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετέτρεψαν απογευματινό χειρουργείο σε πρωινό και δωρεάν

Κορυφώνεται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα