ΑΘΗΝΑ
04:43
|
04.05.2024
Πιθανή αιτία θανάτου θεωρείται η υπερβολική δόση ναρκωτικών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο ηθοποιός Μάικλ Κ. Γουίλιαμς, γνωστός για το ρόλο του Ομάρ Λιτλ στην τηλεοπτική σειρά “The Wire”, βρέθηκε νεκρός τη Δευτέρα στο ρετιρέ του στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τη New York Post.

Η εφημερίδα, η οποία επικαλείται αστυνομικές πηγές, επισημαίνει πως πιθανή αιτία του θανάτου του 54χρονου ηθοποιού ήταν η υπερβολική δόση ναρκωτικών. Η αστυνομία εντόπισε, υπολείμματα ουσιών και εργαλείων για τη χρήση ναρκωτικών στο διαμέρισμα του ηθοποιού.

Ο Μαίκλ Κ. Γουίλιαμς έγινε δημοφιλής για τον ρόλο του χαρισματικού Ομάρ Λιτλ στη δραματική σειρά του HBO, “The Wire”. Έχει επίσης εμφανιστεί σε άλλες δημοφιλείς σειρές όπως οι “Boardwalk Empire” (2010-2014), “The Night Of” (2016), “So they see us” (2019) και “Hap and Leonard”. Μία από τις τελευταίες του εμφανίσεις στην τηλεόραση ήταν στη σειρά “Lovecraft Country”.

Συμμετείχε επίσης σε αρκετές ταινίες όπως το “12 Years a Slave” (2013) αλλά και στην τηλεοπτική ταινία “Bessie” (2015).

Μία από τις τελευταίες παραγωγές στις οποίες συμμετείχε ήταν το “Lovecraft Territory” (2020), μια φιλόδοξη σειρά του HBO που συνδύαζε τις φαντασιώσεις του συγγραφέα Χ. Φ. Λάβκραφτ με τον προβληματισμό για τον ρατσισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες που του χάρισε μια υποψηφιότητα για EMMY, βραβείο στο οποίο ήταν υποψήφιος άλλες τέσσερις άλλες φορές.

Με καταγωγή από το Μπρούκλιν, όπου και ζούσε, ο Γουίλιαμς ξεκίνησε την καλλιτεχνική του καριέρα ως χορευτής και, αφού εμφανίστηκε σε αρκετά μουσικά βίντεο και σε περιοδείες καλλιτεχνών όπως η Μαντόνα ή ο Τζορτζ Μάικλ, έκανε το άλμα στην υποκριτική.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τα ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου κατά την οποία γυριζόταν το “The Wire”, αποκαλύπτοντας ότι η συμμετοχή του στο ρόλο του Ομάρ Λιτλ, που ληστεύει εμπόρους ναρκωτικών, τον είχε επηρεάσει και στη ζωή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ άλλων Μέσων, τον ηθοποιό εντόπισε ο ανιψιός του που πήγε στο διαμέρισμα του Γουίλιαμς για να ελέγξει τι συμβαίνει καθώς δεν είχε νέα του το τελευταίο διήμερο.

Πηγές: New York Post, dailymail, elperiodico


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα