ΑΘΗΝΑ
10:31
|
25.04.2024
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγούνται σήμερα, τα 24 μέλη του Ρουβίκωνα, που συνελήφθησαν μετά την παρέμβασή τους στο υπουργείο Περιβάλλοντος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών θα οδηγηθούν σήμερα, τα 24 μέλη του Ρουβίκωνα, που συνελήφθησαν μετά την παρέμβασή τους την Τρίτη (7/9) το απόγευμα στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν στο χώρο του υπουργείου, αναρτώντας πανό που έγραφε “Κράτος εμπρηστής” και πετώντας τρικάκια με σχετικό περιεχόμενο. 

Ο “Ρουβίκωνας” στην ιστοσελίδα του κάνει λόγο για “κατάληψη”, σημειώνοντας πως η παρέμβασή του αφορά στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές και την τεράστια οικολογική καταστροφή.

“Είναι λοιπόν η καταστροφή μισού εκατομμυρίων στρεμμάτων δάσους, είναι τα τόσα καμένα σπίτια, είναι η απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας μεροκαματιάρηδων αγροτών, μελισσοκόμων, ρετσινάδων στην Εύβοια, υπόθεση τριών ημερών δημοσιότητας; Είναι η τύχη ανθρώπων της τάξης μας ένα προπαγανδιστικό στιγμιότυπο στα ΜΜΕ με μοναδικό ζητούμενο μη τύχει και χάσει ψήφους η αγαπημένη τους κυβέρνηση;” αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του στον ιστότοπό του ο Ρουβίκωνας. 


“Από ό,τι φαίνεται, είναι. Και είναι γιατί εμείς, ο κόσμος της δουλειάς, οι φτωχοί/ές, οι εκμεταλλευόμενοι/ες, οι άνεργοι/ες τους έχουμε δώσει κάθε δικαίωμα. Τους έχουμε επιτρέψει να μας οδηγούν στην καταστροφή, να μας εγκαταλείπουν στην καταστροφή και μετά να κλαίνε για τρεις μέρες τη δική μας μοίρα πριν η καταστροφή μας καταλήξει στον κάδο της λήθης” καταλήγει η ανακοίνωση.
 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στον Άρειο Πάγο μήνυση γονέα θύματος των Τεμπών

Ο Τοκάγιεφ για τους «εχθρούς του Καζακστάν»

Moulin Rouge… χωρίς φτερά-Κατέρρευσε τμήμα του κόκκινου μύλου

Αποδοκιμασία του Μάικ Τζόνσον στο Κολούμπια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα