ΑΘΗΝΑ
02:31
|
27.04.2024
Τα μέτρα ισχύουν από αύριο (10 Σεπτεμβρίου) ως τις 16 του μηνός.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην επιβολή μέτρων με στόχο την επιβολή περιορισμών σε καταστήματα εστίασης και χώρους διασκέδασης και νυχτερινής κυκλοφορίας προχωρούν οι αρμόδιες αρχές στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας και Ευρυτανίας.

Ως εκ τούτου, επιβάλλεται από αύριο (10 Σεπτεμβρίου) ως τις 16 του μηνός η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τη 1.00 π.μ. ως τις 6.00 το πρωί και η απαγόρευση μουσικής όλο το 24ωρο σε χώρους διασκέδασης και εστίασης, καθώς οι δύο περιοχές βάφτηκαν με “κόκκινο” στον χάρτη λόγω των αυξημένων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων της πανδημίας covid-19.

Παράταση μέτρων σε Αχαϊα,Ηλεία,Μεσσηνία,Ηράκλειο και Ικαρία

Επιπλέον, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) αποφάσισε παράταση των μέτρων τοπικού χαρακτήρα, μέτρων στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Ηρακλείου, καθώς και στον Δήμο Ικαρίας, μετά την εκ νέου αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων από την επιτροπή των Λοιμωξιολόγων και την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοΐου Covid-19.

Τα μέτρα εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο επιδημιολογικής επιτήρησης της χώρας ανά Περιφερειακή Ενότητα και Δήμο και εξετάζονται σε εβδομαδιαία βάση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξεκινούν προγράμματα προληπτικού ελέγχου για 3 μορφές καρκίνου και καρδιαγγειακά νοσήματα

ΠΟΥ: Πίνουν και καπνίζουν περισσότερα παιδιά και έφηβοι στην Ευρώπη

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Διατάχθηκε ΕΔΕ στο Αττικόν για τον θάνατο του 79χρονου πατέρα του Καλλιάνου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα