ΑΘΗΝΑ
11:38
|
04.05.2024
Τα παπούτσια έχουν γίνει πλέον "συλλεκτικά" καθώς έχουν σχεδιαστεί μόνο 100 ζευγάρια, δηλώνει ο 17χρονος εμπνευστής τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Viral έχουν γίνει στο διαδίκτυο τα “χειροποίητα” αθλητικά παπούτσια “ΜΠΑΣΟΚ” τα οποία σχεδίασε ο 17χρονος Γιάννης Λουλούδης και τα οποία έχουν γίνει πλέον “συλλεκτικά”.

Τα διαβόητα αθλητικά παπούτσια έχουν στα πλάγια ως ντεσάν τον πράσινο ήλιο –σύμβολο του ΠΑΣΟΚ-, στο εσωτερικό της γλώσσας τους υπάρχει η φράση “λεφτά υπάρχουν” και το κάθε ζευγάρι κοστίζει 280 ευρώ, γιατί όπως δηλώνει ο βενιαμίν δημιουργός τους στο Mega “έχουν γίνει πλέον συλλεκτικά” καθώς έχουν σχεδιαστεί μόνο 100 ζευγάρια.

Η υπόθεση προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη με τον γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Βλάχο να απαντά ότι “τα κόμματα δεν είναι εμπορικά brands για να διαθέτουν με αμοιβή την εκμετάλλευση του σήματός τους σε εταιρίες”..

“Είμαι 17 ετών. Το ΠΑΣΟΚ το γνώρισα κυρίως μέσω των memes και μετά μου εξήγησαν και οι γονείς μου. Ήμουν με ένα φίλο μου και το συζητούσαμε, και λέγαμε ιδέες για ονόματα. Όταν είπα ΠΑΣΟΚ, δεν το άκουσε καλά, και μου το έγραψε ΜΠΑΣΟΚ, γιατί είναι Ελληνοαμερικανός. Και έμεινε έτσι. Μόνος μου τα έφτιαξα τα παπούτσια. Βρήκαμε την ιδέα, το σχεδιάσαμε και το στείλαμε σε εργοστάσιο. Η τιμή είναι 280 ευρώ, λιανική. Μου έχουν πάρει ζευγάρια και από την Αμερική”, εξήγησε ο νεαρός δημιουργός μιλώντας στην “Κοινωνία Ώρα MEGA”.

“Με σταμάτησε ο κ. Παναγιώτης Βλάχος από το ΚΙΝΑΛ, που γράφει ότι κόμματα δεν είναι εμπορικά brands. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου ζήτησε να σταματήσω την πώληση και το έκανα. Έβγαλα συνολικά 100 ζευγάρια. Μου έχουν μείνει περίπου 50”, πρόσθεσε.

Η αντίδραση του ΚΙΝΑΛ

Ο Γραμματέας Επικοινωνίας Παναγιώτης Βλάχος αντιδρώντας χωρίς χιούμορ αλλά οργισμένα στη διάθεση παπουτσιών ΜΠΑΣΟΚ, έγραψε σε ανάρτησή του ότι, “ο δημιουργός και παραγωγός των αθλητικών παπουτσιών έχει ειδοποιηθεί αναλόγως” και τόνισε πως “τα κόμματα δεν είναι εμπορικά brands για να διαθέτουν με αμοιβή την εκμετάλλευση του σήματός τους σε εταιρίες”.

Ανέφερε επίσης ότι “από τον χειμώνα και μετά, όσοι υπέπεσαν στην αντίληψή μας και διαφήμιζαν μπέργκερ, πάρτυ, λαμπάδες, μπλουζάκια κλπ με όνομα, λογότυπο, παράφραση ΠΑΣΟΚ, ειδοποιήθηκαν από το γραφείο μου και απέσυραν το προϊόν”. Αυτό δεν θα γίνει ανεκτό κατέληξε.

Συνεπώς τα εν λόγω υποδήματα του 17χρονου Γιάννη Λουλούδη που κατάγεται από την Κάρπαθο και ζει στη Ρόδο θα έχουν από εδώ και πέρα “μόνο όσοι πρόλαβαν να τα αποκτήσουν»,

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κρήτη: Πρόστιμα και συλλήψεις κατά τη διάρκεια ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ

Γερμανία: Εντοπίστηκε τάφος μισθοφόρου που πολέμησε στην Ουκρανία

Ο Μπέρνι Σάντερς δηλώνει στήριξη στις φοιτητικές κινητοποιήσεις

Πρώτη αποστολή ναυσιπλοΐας μεγάλων αποστάσεων από το Ναυτικό του Ιράν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα