ΑΘΗΝΑ
05:53
|
25.09.2021
Όλα δεξιά πηγαίνουν για τη χώρα: βγαίνει από την πανδημία, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το χρέος και... λεφτά όχι μόνο υπάρχουν αλλά περισσεύουν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Όλα δεξιά πηγαίνουν για τη χώρα: βγαίνει από την πανδημία, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το χρέος και… λεφτά όχι μόνο υπάρχουν αλλά περισσεύουν.

Αυτή τουλάχιστον είναι η εικόνα που μετέφερε το πρωί της Δευτέρας (13/9) στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. 

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα 24 μέτρα ενίσχυσης της μεσαίας τάξης και των ευάλωτων ομάδων πολιτών, που εξήγγειλε από τη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως: “Λεφτά υπάρχουν και περισσεύουν“,

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, χρησιμοποιώντας τη διαβόητη φράση που έχει μείνει στην πολιτική ιστορία της χώρας από τον Γιώργο Παπανδρέου, ισχυρίστηκε ότι τα “λεφτά υπάρχουν γιατί τρέξαμε τις επενδύσεις, τις εξαγωγές και τον τουρισμό καλύτερα από το αναμενόμενο” κι έτσι “δίνουμε από αυτά που μας περισσεύουν για να έχει κόσμος μεγαλύτερο εισόδημα,ώστε να αντιμετωπίσουμε την εισβολή της ακρίβειας από το εξωτερικό για να κτίσουμε την αλλαγή νοοτροπίας με υποστήριξη επενδύσεων”.

Επιπρόσθετα, ισχυρίστηκε ότι η ανεργία βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων δέκα ετών και ότι η χώρα δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα ούτε με το χρέος, ούτε με τον κορονοϊό αφού”φεύγει από την πανδημία”.

“Η χώρα μας φεύγει από την πανδημία, και η οικονομία μας και η ζωή μας δεν πρόκειται να κλείσουν οριζόντια ξανά κατά κανένα τρόπο”, προέβλεψε.

Τέλος, σχολιάζοντας τα νέα σενάρια εκλογών που “πυροδότησε” η ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως “δεν θα γίνουν εκλογές”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εξωδικαστική συμφωνία των ΗΠΑ με την Μενγκ Ουαντζού της Huawei

Δρόμους συνεργασίας με την Τουρκία “απέναντι σε κοινούς εχθρούς” αναζητά ο Μητσοτάκης

Αφγανιστάν: «Οι εκτελέσεις και οι ακρωτηριασμοί θα επιστρέψουν», λέει ανώτερος αξιωματούχος των Ταλιμπάν

Αποστολή Αμερικανού απεσταλμένου στο Σουδάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα