ΑΘΗΝΑ
11:05
|
26.04.2024
Το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (SPD) παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεότερη δημοσκόπηση του Ινστιτούτου INSA για τις επικείμενες γερμανικές κοινοβουλευτικές εκλογές της 26ης Σεπτέμβρη, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Bild, φέρει και πάλι τους Σοσιαλδημοκράτες να προηγούνται. 

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, η οποία θα δημοσιευτεί αναλυτικά στο αυριανό της φύλλο, το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (SPD) παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων με σταθερό ποσοστό (26%) σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Χριστιανοδημοκράτες και Χριστιανοκοινωνιστές (CDU / CSU) παραμένουν δεύτεροι με επίσης σταθερό το ποσοστό τους 20,5 %. 

Οι Πράσινοι, παραμένουν μεν τρίτο κόμμα, αλλά χάνουν μισή ποσοστιαία μονάδα και το ποσοστό τους διαμορφώνεται στο 15%. Ακολουθούν οι (επίσης) σταθεροί Φιλελεύθεροι (FDP) με 12,5 %. Η ακροδεξιά «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD) έχει άνοδο 0,5% και το ποσοστό της ανέρχεται στο 11,5%, ενώ η Αριστερά (Die Linke) με 6,5 % διατηρεί επίσης το ποσοστό της προηγούμενης εβδομάδας. Τα άλλα κόμματα συγκεντρώνουν συνολικά το 8 % των προτιμήσεων. 

Πηγή: Bild

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με τον Ιερώνυμο ο Μητσοτάκης, στα νησιά ο Κασσελάκης

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη

Τετράωρη στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα