ΑΘΗΝΑ
20:41
|
15.05.2024
Η φωτογραφία με το υψωμένο δάκτυλο και τον 27χρονο σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον αρραβώνα της με τον εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι, ανακοίνωσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram βίντεο με το δαχτυλίδι του αρραβώνα και το μεσαίο δάκτυλο υψωμένο με νόημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Υπενθυμίζεται ότι η άλλοτε βασίλισσα της ποπ βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για να τερματίσει τη 13χρονη κηδεμονία του πατέρα της, ο οποίος ελέγχει τα περιουσιακά της στοιχεία και την προσωπική της ζωή. Η 39χρονη έχει αποκαλύψει οι όροι της κηδεμονίας την εμπόδιζαν να παντρευτεί τον Σαμ Ασγκάρι ή να φέρει στον κόσμο περισσότερα παιδιά.  Ο Τζέιμι Σπίαρς, πατέρας της Μπρίτνεϊ, ανέλαβε την κηδεμονία το 2008 επικαλούμενος ότι η κόρη του αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας.

Την περασμένη εβδομάδα ο Τζέιμι Σπίαρς κατέθεσε έγγραφα σε δικαστήριο του Λος Άντζελες για να τερματίσει το “καθεστώς” κηδεμονίας. Ειδικότερα, ο Τζέιμι Σπίαρς κατέθεσε αίτηση ζητώντας από το δικαστήριο “να επανεξετάσει αν ο ρόλος της κηδεμονίας είναι πλέον απαραίτητος”. Η λήξη της κηδεμονίας μένει να εγκριθεί από την δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Την είδηση του αρραβώνα επιβεβαίωσε ο μάνταζέρ του Σαμ Ασγκάρι, Μπράντον Κοέν, μιλώντας στο περιοδικό People. “Το ζευγάρι έκανε σήμερα επίσημη την μακροχρόνια σχέση του και νιώθουν βαθιά συγκινημένοι για την στήριξη, την αφοσίωση και την αγάπη που εκφράζει ο κόσμος”, ανέφερε. 

Σπίαρς και Ασγκάρι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ενός βιντεοκλίπ το 2016. Ο Σαμ Ασγκάρι, 27χρονος personal trainer και ηθοποιός, γεννήθηκε στην Τεχεράνη του Ιράν αλλά μετακόμισε στο Λος Άντζελες σε ηλικία 12 ετών.  Σε συνέντευξη στο Forbes νωρίτερα φέτος, περιέγραψε πώς ήταν να φτάνει στις ΗΠΑ χωρίς να γνωρίζει καθόλου αγγλικά: “Ήταν οπωσδήποτε ένα πολιτισμικό σοκ, να βγαίνει εκεί έξω με μια εντελώς διαφορετική γλώσσα που έπρεπε να μιλάς”. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Η 39χρονη Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει παντρευτεί δύο φορές και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Με πληροφορίες από BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Βρέθηκαν προθανάτια και μεταθανάτια χτυπήματα

Σφοδρός επικριτής του Σλοβάκου πρωθυπουργού ο 71χρονος δράστης

Χιλιάδες Καναδοί εγκαταλείπουν τα σπίτια τους λόγω πυρκαγιών

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Φίτσο μετά τη δολοφονική απόπειρα -Γνωστός λογοτέχνης ο φερόμενος δράστης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα