ΑΘΗΝΑ
07:57
|
25.04.2024
ο κυβερνήτης του Τέξας ζήτησε από τους κατοίκους να ακούσουν τις προειδοποιήσεις των αρχών καθώς υπάρχει κίνδυνος πλημμυρών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το αμερικανικό κέντρο κυκλώνων προειδοποίησε απόψε για το ενδεχόμενο η τροπική καταιγίδα “Νίκολας” που κατευθύνεται προς το Τέξας, να ενισχυθεί σε κυκλώνα, προτού πλήξει τις αμερικανικές ακτές.

Λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) η τροπική καταιγίδα κινούνταν σε απόσταση 60 χιλιομέτρων από τις εκβολές του Ρίο Γκράντε, του ποταμού που σηματοδοτεί τα σύνορα ανάμεσα στο Μεξικό και την πολιτεία του Τέξας.

Καθώς η καταιγίδα συνοδεύεται από ανέμους ταχύτητας έως 95 χιλιομέτρων την ώρα, υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει πλημμύρες, «ιδίως σε έντονα αστικοποιημένες μητροπολιτικές περιοχές», προειδοποιούν οι Αμερικανοί μετεωρολόγοι.

Από την πλευρά του, ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ ζήτησε από τους κατοίκους να λάβουν υπόψη τους τις προειδοποιήσεις των τοπικών αρχών.

«Αναμένουμε ισχυρές βροχοπτώσεις απόψε και αύριο. Σας ενθαρρύνω έντονα να μην κυκλοφορήσετε στους δρόμους», είπε ο δήμαρχος του Χιούστον Σιλβέστερ Τέρνερ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η «πορτοκαλί» Ελλάδα: Η σκόνη της Σαχάρας κατάπιε την Αθήνα

Ο καιρός σήμερα: Επιμένει η σκόνη, μποφόρ στο Αιγαίο

Το στοίχημα του Μακρόν για μία βουτιά στον…Σηκουάνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα