ΑΘΗΝΑ
04:40
|
26.04.2024
Καβάλα στ' άλογο ο "Ντάλτον" συναντά τον πρωθυπουργό στη μέση του λαρισινού κάμπου....
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πάρτι έγινε στο Twitter με τις δυο “τυχαίες” συναντήσεις που περιλάμβανε η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λάρισα, με αφορμή τα εγκαίνια δημοτικού σχολείου στο Δαμάσι που είχε καταρρεύσει από τον καταστροφικό σεισμό πριν από έξι μήνες.

Οι “συμπτώσεις” σχολιάστηκαν καυστικά από τους χρήστες που απ’ ό,τι φαίνεται δεν είναι οπαδοί της θεωρίας της “συγχρονικότητας”, αλλά γνωρίζουν από “συμμορίες”.

Το πρώτο “τυχαίο” τετ-α-τετ του πρωθυπουργού ήταν με τον κτηνοτρόφο Θανάση Λέτσιο, γνωστό με το παρανόμι “Ντάλτον“, ο οποίος καβάλα σε άλογο συνάντησε συμπτωματικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη καταμεσής του κάμπου, όπου αφού του είπε ότι το ΦΠΑ στις ζωοτροφές πήγε στο 6%, τον αποκάλεσε “ήρωα” και του αποκάλυψε ότι ήταν φίλος του πατέρα του Κωνσταντίνου.

Η δεύτερη “τυχαία” συνάντηση έλαβε χώρα στα ερτζιανά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθοδόν για τα Φάρσαλα από το Δαμάσι, άκουγε εκπομπή σατυρικού περιεχομένου από τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της περιοχής (ΤRT 95,1) η οποία σχολίαζε χιουμοριστικά την επίσκεψή του στη Λάρισα.

 “Σιγά μην μας ακούει ο Μητσοτάκης” σχολίασαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγή στον αέρα, “ανυποψίαστοι” για το “μιράκολο” που θα ακολουθούσε.

Αμέσως μετά το σχόλιο, ο σταθμός δέχτηκε κλήση από το Μαξίμου με τον συνεργάτη του Πρωθυπουργού να λέει στο ακουστικό πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε το κάλεσμά τους και θα ήθελε να παρέμβει τηλεφωνικά “για να τους πει μια καλημέρα!”.

Από την άλλη βέβαια, υπάρχει και η θεωρία της “συγχρονικότητας” η οποία συστήνει να μην κάνουμε σκέψεις περί συμπτώσεων, γιατί στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν συμπτώσεις και ατυχήματα, υπάρχει μόνο συγχρονικότητα και όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Ποιοι κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών Θετικής Ατζέντας αύριο, στην Τουρκία

Οι προηγούμενες εκλογές μέτρο σύγκρισης στις ευρωεκλογές λέει ο Μητσοτάκης στο ΣΚΑΪ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα