ΑΘΗΝΑ
10:02
|
19.04.2024
Απευθύνει κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή, στις 7.00 μμ στο Σύνταγμα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σαν “επικίνδυνη εξέλιξη” που εντάσσεται στο κάδρο του διεθνούς ανταγωνισμού για τον έλεγχο ζωνών, πλουτοπαραγωγικών πηγών και διαύλων μεταφοράς ενέργειας και εμπορευμάτων χαρακτηρίζει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ την αποστολή ελληνικής συστοιχίας του πυραυλικού συστήματος μεγάλου βεληνεκούς “Patriot”, μαζί με το ανάλογο στρατιωτικό προσωπικό, στη Σαουδική Αραβία.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Η άλλη όψη της εμπλοκής της Ελλάδας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις είναι η στοχοποίηση της χώρας, του ελληνικού λαού και των άλλων λαών της περιοχής.
Η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, που εκφράζεται και με στρατιωτικά μέσα, επιβεβαιώνει ότι είναι χωμένη μέχρι το λαιμό στα επικίνδυνα αυτά σχέδια. Διεκδικεί πρωταγωνιστικούς ρόλους για να αναβαθμιστούν η αστική τάξη και τα συμφέροντά της από την Κασπία Θάλασσα μέχρι τον Περσικό Κόλπο.
Είναι ενέργειες που στηρίζουν όλα τα αστικά κόμματα, με πρωταγωνιστές την κυβέρνηση της ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, υλοποιώντας τη στρατηγική της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Καλεί δε τον ελληνικό λαό να μη δείξει “καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και τα κόμματα που πίνουν νερό στο όνομα του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των σχεδιασμών τους” επειδή “το μόνο που έχουν προσφέρει είναι πόλεμοι και προσφυγιά, ξεριζώνοντας ολόκληρους λαούς”.

Για τους παραπάνω λόγους ζητά από τους πολίτες να συμμετάσχουν την ερχόμενη Παρασκευή, 17 Σεπτέμβρη, στις 19.00 μμ στο Σύνταγμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργατικών σωματείων, της ΕΕΔΥΕ και άλλων φορέων του λαϊκού κινήματος με αφορμή την ημέρα συνεδρίασης της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ στην Αθήνα, “στο πλαίσιο της προετοιμασίας νέων ιμπεριαλιστικών πολέμων και επεμβάσεων”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Από σήμερα η πληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα από τη ΔΥΠΑ

Η Μάρω Δουκα υποψήφια με την Νέα Αριστερά στις Ευρωεκλογές

ΣΥΡΙΖΑ: Το απόγευμα, παρουσία Τσίπρα, ανακοινώνεται το ευρωψηφοδέλτιο

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες ξανά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα