ΑΘΗΝΑ
23:30
|
16.10.2021
Οι έρευνες εντείνονται καθώς ένα από τα θύματα της επίθεσης χτυπήθηκε άγρια με πρόσχημα την κλοπή κινητού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε συμμορίες νεαρών που σχετίζονται με ποδοσφαιρικούς συλλόγους φιλάθλων της ευρύτερης περιοχής Νέας Ιωνίας και Νέας Φιλαδέλφειας επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας για την σύλληψη μίας ομάδας περίπου 10 ατόμων που επιτέθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, 12 Σεπτέμβρη, σε τρεις φοιτητές για να τους κλέψουν τα κινητά τηλέφωνα έξω από τον ηλεκτρικό σταθμό του ΗΣΑΠ, Πευκάκια, στη Νέα Ιωνία.

Οι δράστες πλησίασαν τους τρεις φοιτητές και πήραν χωρίς αντίσταση τα κινητά από τους δύο. Ο τρίτος που αντιστάθηκε το πλήρωσε με άγριο ξυλοδαρμό καθώς οι τραμπούκοι του επιτέθηκαν άναδρα σπάζοντάς του τη μύτη και τέσσερα δόντια.

Τα θύματα μετά την βίαιη επίθεση πήγαν σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλαν το περιστατικό. Εκεί οι αστυνομικοί τους έδειξαν φωτογραφίες πιθανών υπόπτων.

Οι έρευνες των αστυνομικών κινούνται μεταξύ άλλων και σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους φιλάθλων της ευρύτερης περιοχής Νέας Ιωνίας-Νέας Φιλαδέλφειας καθώς φέρεται πως ρώτησαν τα θύματά τους τι ποδοσφαιρική ομάδα υποστηρίζουν.

Όπως κατήγγειλε στο enikos.gr ο πατέρας του φοιτητή που χτυπήθηκε άσχημα, οι τρεις φίλοι επέστρεφαν αργά το βράδυ από βόλτα που είχαν πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν διαπίστωσαν πως μία ομάδα 7-10 νεαρών τους ακολουθούσε, ενώ βρίσκονταν έξω από internet cafe της περιοχής. Ο ίδιος κατήγγειλε ότι στην περιοχή έχουν σημειωθεί και άλλες, παρόμοιες επιθέσεις και έκτροπα ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα και να βρεθούν οι δράστες. Όπως τόνισε:

Θα πρέπει να κάνει κάτι η αστυνομία, διότι μην ξεχνάμε πως κοντά στο σημείο της επίθεσης υπάρχουν και δύο σχολεία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τέξας: Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών έξω από κλαμπ

Ρωσία: Δεκαοκτώ νεκροί από νοθευμένο αλκοόλ

Ιταλία: «Διακόσιες χιλιάδες πολίτες» πήραν μέρος στην κινητοποίησή

Εσωτερική έρευνα στο Facebook για λογοκρισία φιλοπαλαιστινιακού περιεχομένου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα