ΑΘΗΝΑ
15:58
|
20.04.2024
Χιλιάδες εκπαιδευτικοί, φοιτητές και γονείς συμμετείχαν το απόγευμα στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Χιλιάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν το απόγευμα στο κάλεσμα εκπαιδευτικών ομοσπονδιών και συνδικάτων διαμαρτυρόμενοι για την υποβάθμιση της Παιδείας στο φόντο μέτρων που πάρθηκαν με αφορμή την πανδημία με ευθύνη της κυβέρνησης και της αρμόδιας υπουργού, Νίκης Κεραμέως.

Τα βασικά αιτήματα εκπαιδευτικών, φοιτητών και γονέων αφορούν την λήψη ουσιαστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία στα σχολεία, ώστε να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες των σχολείων και να καταργηθούν οι αντιεκπαιδευτικοί και αντεργατικοί νόμοι.

Στη συγκέντρωση ακούστηκαν δυναμικά τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας και κυριάρχησαν συνθήματα όπως: ” Η αξιολόγηση είναι μια απάτη, θέλουνε τον δάσκαλο με σκυμμένη πλάτη”, «Τέρμα πια στην κοροϊδία, σύγχρονες υποδομές σε όλα τα σχολεία» και “Κούλη , Κεραμέως ακούστε το καλά, αυτό το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά!”.

Σε σύντομες ομιλίες τους εκπρόσωποι εκπαιδευτικών σωματείων αναφέρθηκαν στην κατάσταση που αντικρίζουν εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς στα σχολεία και η οποία αντανακλά την κυβερνητική αντεκπαιδευτική πολιτική.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν

Ανδρουλάκης: Στις ευρωεκλογές να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν οι τελευταίοι οκτώ του ευρωψηφοδελτίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα