ΑΘΗΝΑ
03:40
|
26.04.2024
Για την αναπαραγωγή δημοσιεύματος από γνωστή ιστοσελίδα με ακροδεξιό περιέχομενο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εξηγεί γιατί: “Εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας”. Η Κουμουνδούρου, στην ανακοίνωσή της, σημειώνει πως “πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους”.

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι “ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνησή του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος”. Τέλος, επισημαίνει ότι “το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πώς βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει”.

Υπενθυμίζεται ότι η ακροδεξιά ιστοσελίδα δημοσίευσε λίστα με ονόματα μαθητών και της δασκάλας νηπιαγωγείου, για να “αναδείξει” το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας καθώς κάποια από τα ονόματα των παιδιών δεν ήταν ελληνικά. Η ανάρτηση, η οποία αναδημοσιεύτηκε από τον κ. Μπογδάνο, κατέβηκε μετά από λίγο από το διαδίκτυο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Ποιοι κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών Θετικής Ατζέντας αύριο, στην Τουρκία

Οι προηγούμενες εκλογές μέτρο σύγκρισης στις ευρωεκλογές λέει ο Μητσοτάκης στο ΣΚΑΪ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα